Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΣ κατά “συνδυασμού της Παγχιακής Επιτροπής”: Τα γεγονότα αποτελούν πλέον ιστορικά...

ΛΑΣ κατά “συνδυασμού της Παγχιακής Επιτροπής”: Τα γεγονότα αποτελούν πλέον ιστορικά αποτυπώματα

184

“Τα γεγονότα αποτελούν πλέον ιστορικά αποτυπώματα και στίγμα για την πολιτική ιστορία του συνδυασμού της Παγχιακής Επιτροπής”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, που καλεί τους δημότες “να γυρίσουν την πλάτη στο ρατσισμό και στην ξενοφοβία”.
Ολόκληρη η ανακοίνωση, που χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά, φωτογραφίζει στην ουσία τη νέα παράταξη “Χίος μπροστά”:

“Σε σχετική ανακοίνωση μας για το προσφυγικό προβλέπαμε ότι στο προεκλογικό «χρηματιστήριο» θα πουλήσει σε υψηλές τιμές.

Με τη δήλωση καθόδου του νέου συνδυασμού από τα στελέχη της Παγχιακής Επιτροπής για το προσφυγικό -επιτροπής μίσους και ξενοφοβίας, λέμε εμείς-επιβεβαιωθήκαμε πλήρως .

Όσο καπνός και λόγια συγκάλυψης και να χρησιμοποιηθούν δεν πρόκειται να καλύψουν ούτε το «όχι» στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων ούτε τα εξώδικα ούτε τις κοινές συγκεντρώσεις με το φασιστικό εσμό, που έδινε τον τόνο σε προπηλακισμούς, σε επεισόδια και επιθέσεις στους πρόσφυγες και μετανάστες, αμαυρώνοντας την ιστορία του νησιού.

Ανεξαρτήτως προθέσεων και τωρινών δηλώσεων αυτών των στελεχών, τα γεγονότα αποτελούν πλέον ιστορικά αποτυπώματα και στίγμα για την πολιτική ιστορία όλων τους.

Για αυτό και ως Λαϊκή Συσπείρωση καλούμε τους δημότες μας να γυρίσουν και σε αυτούς την πλάτη˙ να γυρίσουν την πλάτη στο ρατσισμό και στην ξενοφοβία”.”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαράταση καταβολής Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς Υπέρ ΕΛΓΑ, για να πάρουν αποζημιώσεις οι πληγέντες
Επόμενο άρθροΟ Φρίξος Αριστέας στα Κουρούνια, του Ιωάννη Μιχαλάκη