Αρχική Νέα Τοπικά Καταγγελία ΛΑΣ: για επέμβαση ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο Δήμου Χίου

Καταγγελία ΛΑΣ: για επέμβαση ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο Δήμου Χίου

140

Καταγγελία για σπάσιμο της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα με την επέμβαση των ΜΑΤ και την παρουσία Δημάρχου και αντιδημάρχου καθαριότητας στο χώρο του αμαξοστασίου κάνει η ΛΑΣ.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν πριν τις 6.00 το πρωί.
Στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει:


“Πέσανε οι μάσκες της δημοτικής αρχής Βουρνού.
Με τα ΜΑΤ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους.
Τα ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, το επιτελείο Βουρνού με επικεφαλής τον ίδιο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, με συνοδεία κλούβας των ΜΑΤ, έσπασαν την απεργία των συμβασιούχων στο αμαξοστάσιο του δήμου Χίου, απειλώντας ξεδιάντροπα.
Φαρισαίοι και υποκριτές μια μέρα πριν εξέφραζαν τη συμπαράσταση τους στους εργαζόμενους συμβασιούχους και τους έδιναν συγχαρητήρια, σήμερα απέδειξαν το πόσο καλοί μαθητές είναι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και του κράτους βίας που υπηρετούν
Ως Λαϊκή Συσπείρωση τους καταγγέλλουμε και λέμε ξεκάθαρα:
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει· του λαού η πάλη θα την σπάσει, αλλά και θα οδηγήσει στα σκουπίδια τέτοιες ανάλγητες πολιτικές μαζί με αυτούς που τις υπηρετούν.
Αυτό που συνέβη γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά της Χίου.Δήμαρχος να ηγείται της κρατικής βίας. Γι’ αυτό και πρέπει να βγάλει ο χιώτικος λαός συμπεράσματα και να τους πληρώσει με το ανάλογο πολιτικό νόμισμα.
Ντροπή τους.-“.