Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΣ προς Δημοτική Αρχή Χίου: “ποιος είναι ο λαϊκιστής”;

ΛΑΣ προς Δημοτική Αρχή Χίου: “ποιος είναι ο λαϊκιστής”;

85

Ποιος είναι ο «λαϊκιστής», αναρωτιέται η Δημοτική παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου σχετικά με το θέμα της συζήτησης για να κλείσει το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ και να έχει η Χίος μόνο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων- μεταναστών.
Με αφορμή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χίου που δηλώνει θετικό για να γίνει «άμεσα μία σοβαρή συζήτηση χωρίς λαϊκισμούς», η ΛΑΣ κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο προσωπικά πως «αποτελούν τον επιταχυντή της πολιτικής της ΝΔ και του Μηταράκη στο προσφυγικό –μεταναστευτικό» και συνεχίζει:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ότι η Δημοτική αρχή Χίου και ο ίδιος ο Δήμαρχος  αποτελούν τον επιταχυντή της πολιτικής της ΝΔ και του Μηταράκη στο προσφυγικό –μεταναστευτικό δεν είναι κάτι καινούριο, άλλωστε επίσης γνωστό είναι ότι προεξοφλούν τα πολιτικά γραμμάτια αλληλοστήριξης  μεταξύ τους.

Το να φτάνει όμως η δημοτική αρχή στα όρια της αυτογελοιοποίησης, αυτό είναι κάτι που πρέπει σοβαρά να το σκεφτεί ή τουλάχιστον να μην παπαγαλίζει λέξεις και όρους που την οδηγούν σε μια τέτοια κατάσταση.

Στην τελευταία δήλωση του δημάρχου, πέραν της διαστρέβλωσης που γίνεται  γύρω από το τι δήλωσαν οι αντιπεριφερειάρχες του νησιού, προκειμένου να ξελασπώσει την πολιτική της κυβέρνησης και του κ. Μηταράκη, κάνει λόγο για «διάλογο  για το μεταναστευτικό , χωρίς  λαϊκισμούς»!!!

Τι να πούμε ! Ο Δήμαρχος Χίου και η δημοτική αρχή γενικά,  είναι οι πρώτοι που υπέγραψαν και ψήφισαν την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβούλιου, που κάνει λόγο για κλείσιμο της ΒΙΑΛ, καμιά νέα δομή πάνω στο νησί, εκτός  από χώρο καταγραφής και ταυτοποίησης, που δε θα υπερβαίνει τα 500 άτομα και αυτά ως transit.

Λαϊκιστές επομένως είναι κι αυτοί  ή προσπαθούν να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει , τώρα που θεωρούν μέσα στην πανδημία ότι είναι η ευκαιρία να βάλουν πλάτη στη βρώμικη πολιτικά δουλειά του υπουργού μετανάστευσης και της κυβέρνησής του;

Και ποιο προσδιοριστικό ταιριάζει σε αυτούς που κοροϊδεύουν το Χιώτικο λαό ,παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του και σχεδιάζουν να ποδοπατήσουν τον αγώνα του πάνω στα βουνά και στην πόλη της Χίου;

Που εξακολουθούν να επιδιώκουν πάνω στα νησιά μας των εγκλωβισμό των θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων είτε με τη στρατιωτική είτε με την οικονομική μορφή εν μέσω αυξανόμενης επιθετικότητας της Τουρκικής κυβέρνησης

Αυτά θα τα απαντήσουν οι Χιώτες και να είναι σίγουροι όλοι τους , ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτη Χίο ο υπουργός Μετανάστευσης για συναντήσεις με τοπικούς φορείς
Επόμενο άρθρο“Πόρτα” αντιπεριφερειαρχών σε Μηταράκη, πρώτα αποσυμφόρηση- μετά διάλογος