Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Λόγω βλάβης στη Χίο το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ, άμεση αποστολή μηχανικών από Αθήνα

Λόγω βλάβης στη Χίο το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ, άμεση αποστολή μηχανικών από Αθήνα

540

14.00
Στις 9:00 το βράδυ θα φτάσει στη Χίο το πλοίο Νήσος Ρόδος που ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα από τον Πειραιά για να παραλάβει τους 238 επιβάτες και τα οχήματα που βρίσκονται από τα ξημερώματα εγκλωβισμένοι στο λιμάνι της Χίου μετά τη σοβαρή βλάβη που υπέστη στη δεξιά κύρια μηχανή του το πλοίο Νήσος Σάμος.
Το πλοίο θα φτάσει στη Μυτιλήνη τα μεσάνυχτα απ όπου θα αναχωρήσει στη 1:00 τα ξημερώματα για το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Χίος-Πειραιάς.
Οι επιβάτες του πλοίου Νήσος Σάμος ξεκίνησαν στις 8:00 χθες το βράδυ το ταξίδι τους από Πειραιά και θα φτάσουν στον προορισμό τους σε 28 συνολικά ώρες.
Από το λιμάνι του Πειραιά , κανονικά θα αναχωρήσει το βράδυ, στο προγραμματισμένο του δρομολόγιο για Πειραιά Χίο Μυτιλήνη το πλοίο Διαγόρας.

8.30
Με βλάβη στη δεξιά μηχανή του, βρίσκεται στο λιμάνι της Χίου το πλοίο Νήσος Σάμος που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς- Χίος- Μυτιλήνη.
Στο πλοίο με 238 επιβάτες με προορισμό τη Μυτιλήνη, όπως ενημερώθηκε το κεντρικό λιμεναρχείο Χίου , έφτασε κλιμάκιο τεχνικών από την Αθήνα για να επισκευάσει τη βλάβη και μετά από την εξέταση νηογνώμονα για την αξιοπλοΐα του, θα συνεχίσει το ταξίδι του για τη Μυτιλήνη.
Ο καπετάνιος του πλοίου διαπίστωσε τη βλάβη κατά την προσπάθεια πρόσδεσης στο λιμάνι της Χίου, περί 6:30 περίπου το πρωί. Η πρώτη πάντως εκτίμηση είναι πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: era-aegean.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕνθουσιασμός και συγκίνηση στον Ταρτούφο, της Ευγενίας Ασλανίδη
Επόμενο άρθροΙατρικός Σύλλογος Χίου για τον οικογενειακό γιατρό