Αρχική Green Life Διαδρομές Το MAJESTIC PRINCESS στη Χίο!

Το MAJESTIC PRINCESS στη Χίο!

909

Με τον πιο πανηγυρικό τρόπο γίνεται η πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου τη φετινή περίοδο.

Το υπερσύγχρονο νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess», που μπορεί να μεταφέρει πάνω από 5.000 άτομα ταξιδιώτες και προσωπικό, καταπλέει το πρωί του Σαββάτου, 6 Μαΐου 2017, στη Χίο.


Το πλοίο μετά τη Ρόδο, και λίγες μέρες πριν τον Πειραιά, θα προσεγγίσει το νησί μας από τις 7.30 το πρωί μέχρι και τις 6.00 το απόγευμα.
Θα δέσει αρόδο αφού λόγω μεγέθους δεν χωρά μέσα στο λιμάνι και η αποβίβαση- επιβίβαση, επιβατών- επισκεπτών, θα γίνει με βάρκες.

Στις 9.30 το πρωί έχει προγραμματισθεί επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο αντιπροσωπείας του δήμου Χίου με επικεφαλής τον δήμαρχο Μανώλη Βουρνού, για το καλωσόρισμα και την επίδοση αναμνηστικής  πλακέτας στον πλοίαρχο.


Στο «Majestic Princess», με πλήρωμα 1384 άτομα, θα επιβαίνουν 3.664 άτομα.
Για την ξενάγησή τους προγραμματίζονται έως και 17 τουριστικά πούλμαν (από το τουριστικό γραφείο του Θοδωρή Μιχαλάκη) για επισκέψεις σε Μεστά, Πυργί, Νέα Μονή, Ανάβατος, Δασκαλόπετρα, Μερσινίδι κ.α..
Το πλοίο πρακτορεύει το τουριστικό γραφείο του Πέτρου Κολοκυθιά.

Το «Majestic Princess», το νεώτερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Princess Cruises, έχει μήκος 330 μέτρα, ύψος 68 μέτρα και τονάζ 143.700 τόνοι.
Διαθέτει 19 καταστρώματα και 1780 καμπίνες.
Η δε κατασκευή του κόστισε 600 εκατομμύρια ευρώ.
Ξεκίνησε φέτος τις κρουαζιέρες του στην Μεσόγειο, όπου και θα παραμείνει έως τις 21 Μαΐου 2017, για να συνεχίσει με κρουαζιέρες στις θάλασσες της Κίνας!

(πληροφορίες από astraparis.gr)
ΦΩΤΟ από facebook: Γιώργος Κερμπάτσος
Play Tettris
Νίκος Μουρικής

Διαφήμιση