Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Μάρκος Σκούφαλος- ΛΑΣ, για προστασία περιβάλλοντος με αφορμή επίσκεψη στο Γ. Μακριδάκη

Μάρκος Σκούφαλος- ΛΑΣ, για προστασία περιβάλλοντος με αφορμή επίσκεψη στο Γ. Μακριδάκη

180

Στην περιοχή του Μαλαγγιώτη ποταμού στη Βολισσό και συγκεκριμένα στο «ησυχαστήριο» του φυσικού καλλιεργητή- συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη (που με δήλωσή του στηρίζει τη ΛΑΣ) βρέθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλα μέλη της παράταξης Μάρκος Σκούφαλος.

«Άμα το δεις καταλαβαίνεις τον έρωτά του με το χώρο και τη φύση, που μου θύμισε αναγνώσματα από το βιβλίο του Λαρς Περσονς «Ακου Λευκέ».
Καταλαβαίνεις και το μέγεθος της ηλιθιότητας ανθρώπων της τοπικής διοίκησης, που σχεδιάζουν τον εκ νέου βιασμό της εκβολής του Μαλλαγγιώτη , για να μπορούν να περνάνε το καλοκαίρι οι «ορδές» , αντί να κάνουν ένα μικρό κύκλο ένεκα φυσικά της ανάπτυξης .

Είναι γεγονός ότι το να εμμένεις στις πινελιές της φύσης αποτελείς μειοψηφία, αλλά ευτυχώς το δίκιο ποτέ δεν ανήκε στις πλειοψηφίες , κυοφορήθηκε στους λίγους μέχρι που κατέκτησε τους πολλούς .
Τότε η ιστορία γέννησε !», σημειώνει ο Μάρκος Σκούφαλος· συνοδεύοντας το κείμενό του με φωτογραφίες από το Μαλαγγιώτη και τις εκβολές του.

Στο σχόλιο- αντίδωρο ο Γιάννης Μακριδάκης σημειώνει:
«Χθες, σ.σ. 20 Μαρτίου 2019, με επισκέφθηκαν ο αγαπητός Μάρκος Σκούφαλος, υποψήφιος δήμαρχος Χίου της ΛΑΣ μαζί με υποψηφίους συμβούλους στο δημοτικό κ στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο για ξενάγηση στην περιοχή κ συζήτηση περί των προβλημάτων του χωριού.
Μου είπε κ καταπληκτικές ανθρώπινες ιστορίες από τις μπακαλοταβέρνες του Βροντάδου περασμένων δεκαετιών.
Τους ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον τους για την εξαιρετικής ομορφιάς κ σπάνιου πλούτου φυσικών πόρων περιοχή μας, καθώς κ για την πολιτική υποστήριξή τους σε όλα τα ζητήματα περιβάλλοντος, όποτε αυτά προκύπτουν».