Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΝΟΔΕ Χίου: στηρίζει Καλογήρου, ξεχνά Κάρμαντζη που τον στηρίζει ο Αδωνις

ΝΟΔΕ Χίου: στηρίζει Καλογήρου, ξεχνά Κάρμαντζη που τον στηρίζει ο Αδωνις

123

Την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών που έδωσαν στη ποσοστό 36,63% για το κόμμα τους εκφράζει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου.
Σχετικά με την 2η Κυριακή, τονίζει ότι «Η Νέα Δημοκρατία έχει και στηρίζει τη δική της Περιφερειάρχη στο Βόρειο Αιγαίο, τη Χριστιάνα Καλογήρου».
Αντίθετα δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με το Δήμο Χίου.

Αν όμως η ΝΟΔΕ Χίου δεν το πράττει, το έκανε μέσω twitter ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις. Γεωργιάδης, που χαρακτηρίζει αυτονόητη τη στήριξη του Σταμάτη Κάρμαντζη στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου:
“Αξίζουμε καλύτερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη
Στη μάχη της 26ης Μαΐου 2019 οι Χιώτες ψηφοφόροι με αίσθημα ευθύνης έδωσαν την απάντησή τους στο λαϊκισμό, την προχειρότητα και τη λάσπη. Η Χίος με ποσοστό 36,63% (έναντι 33,11 % πανελλαδικά) έδωσε εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ να επαναφέρει τη χώρα μας στη κανονικότητα.
Ως ΝΟ.Δ.Ε Χίου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Χιώτες για το ηχηρό μήνυμα αλλαγής που έστειλαν, για μια αλλαγή στην κοινωνία, την οικονομία, την ασφάλεια.

Η μάχη συνεχίζεται, την 2η Ιουνίου 2019. Η Νέα Δημοκρατία έχει και στηρίζει τη δική της Περιφερειάρχη στο Βόρειο Αιγαίο, τη Χριστιάνα Καλογήρου.
Είναι και θα είναι όχι απλώς η περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά η επιτυχημένη περιφερειάρχης όλων των πολιτών και όλων των νησιών του Β. Αιγαίου. Στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιούνη όλοι μαζί στηρίζουμε την πολιτική επιλογή του κόμματος της Ν.Δ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η ψήφος στη Χριστιάννα Καλογήρου είναι η ψήφος των υπεύθυνων πολιτών απέναντι στους ευκαιριακούς σωτήρες του τόπου μας”.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: voreioaigaio.ert.gr/