Αρχική Νέα Αθλητικά Οινούσσες- Παναγιά: Κολυμβητικός Διάπλους Τρίτη 18/8

Οινούσσες- Παναγιά: Κολυμβητικός Διάπλους Τρίτη 18/8

360
Κολυμβητικός διάπλους από το λιμάνι των Οινουσσών στο Νησί της Παναγιάς, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης, 18 Αυγούστου. Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της Αιγνουσιώτισσας Μαίρης Λιάρου-Μπαρμπαρή, σημειώνοντας ότι το εγχείρημα μπορεί να δημιουργήσει ένα ακόμη αθλητικό γεγονός στο νησί και σε μια προσπάθεια προσέλκυσης αθλητών από πολλές περιοχές της χώρας.

Στην ανάρτησή του ο κ. Δανιήλ σημειώνει:

Αύριο Τρίτη 18.08.2020 θα διεξάγει κολυμβητικό διάπλου από το λιμάνι των Οινουσσών στο Νησί της Παναγιάς! Η απόσταση είναι περίπου 6 ν.μίλια και σε όλη τη διαδρομή θα συνοδεύεται από σκάφος! Η εκκίνηση θα γίνει στις 8 π.μ. από το νέο εξωτερικό κρηπίδωμα του λιμανιού.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Μαίρη, η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις μαραθωνίους κλπ και το εγχείρημά της θα δημιουργήσει ένα ακόμη αθλητικό γεγονός στο νησί μας, το οποίο θα επιδιώξουμε να προσελκύσει αθλητές από πολλές περιοχές της χώρας.
Εμείς θα είμαστε εκεί αύριο στις 8 π.μ. και σας καλούμε να στηρίξουμε την πρωτοβουλία γιατί το Αιγαίο μας είναι θάλασσα ειρήνης και πολιτισμού!

 George Daniil είναι με την Mary Liarou-Barbaris.

11 λ.