Αρχική Νέα Τοπικά Ομαδα Πρωτοβουλίας για δημιουργία παράταξης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ

Ομαδα Πρωτοβουλίας για δημιουργία παράταξης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ

58

«Μετά από ευρείες συναντήσεις και διαβουλεύσεις ενεργών πολιτών του τόπου μας, συναποφασίστηκε η δημιουργία ενός νέου ελπιδοφόρου, ανεξάρτητου και ενωτικού εγχειρήματος πολιτών με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και αναφορές, αλλά με κοινή πίστη στις θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ίσων δικαιωμάτων σε όλους», σημειώνεται σε δελτίο τύπου που υπογράφεται από την Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Συγκρότηση Αυτοδιοικητικής Παράταξης για το Δήμο Χίου και θέτει τα στοιχεία για τη «Δικιά μας Χίο».
«Τα δημαρχοκεντρικά μοντέλα που ίσχυαν μέχρι σήμερα δεν ευνόησαν την Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα την Χίο, όπου είναι ορατή η κρίση που περνά. Φιλοδοξούμε να ενεργοποιήσουμε πολίτες με κοινό όραμα δημιουργώντας ένα ευρύ μέτωπο απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό, στην ακροδεξιά, το φασισμό, τη διαφθορά και την διαπλοκή.
Αποτελεί αναμφίβολα μια πρωτόγνωρη διαδικασία αν αναλογιστούμε ότι μέχρι πρότινος συνηθίσαμε να μαθαίνουμε πρώτα τον επικεφαλής και κατόπιν τα υπόλοιπα.
Είμαστε εδώ παρόντες και πανέτοιμοι για το καινούριο ταξίδι στην Χίο μας. Με όραμα και προοπτική, με προτάσεις και λύσεις, με σχέδιο και δυναμισμό. Για την Χίο των επόμενων δεκαετιών, που μας αξίζει!
Για την Χίο του «εμείς», δηλαδή τη Δικιά μας Χίο με το «Δ» κεφαλαίο.
Απευθυνόμαστε σε κάθε προοδευτικό πολίτη ξεχωριστά, ζητώντας του τη συστράτευση για να προετοιμάσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τις νέες και τους νέους μας, για όλους εμάς ,γιατί όλοι εμείς θα ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας που τον παραμέλησαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές γιατί δεν είχαν όραμα,σχέδιο και προπάντων διάθεση αληθινής προσφοράς για την Χίο και τους συμπολίτες μας.
Την Τετάρτη 6-2-2019 το προσωρινό συντονιστικό της παράταξης μας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου«.

H Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή
Παντελόγλου Αντώνης του Νικολάου
Γεωργίτσης Γιώργος του Συμεών
Λός Ισίδωρος του Ιακώβου
Παραδείσης Θωμάς του Μακάριου
Στάθης Μανώλης του Σπυρίδωνα

Διαφήμιση