Αρχική Απόψεις Face-tweet Αννα Ομηρίδου: εμπειρία από το ρεπορτάζ για το προσφυγικό

Αννα Ομηρίδου: εμπειρία από το ρεπορτάζ για το προσφυγικό

189
Από τον τοίχο της  Anna Omiridou 

Υπάρχουν μέρες που φεύγεις από τη δουλειά με νεύρα,μέρες που δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου από την κούραση και άλλες που νιώθεις ευγνωμοσύνη όχι μόνο που έχεις ξανά τη δουλειά σου αλλά γιατί συνειδητοποιείς πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις κι ας γκρινιάζεις κάποιες φορές.
Σήμερα ήταν μια από αυτές τις μέρες. Που νιώθεις απέραντη ευγνωμοσύνη. Συγκίνηση.

Σήμερα στο παγκόσμιο συνέδριο τηλεοράσεων- μεταξύ άλλων- η ΕΡΤ 3 πρόβαλε αποσπάσματα από την 6η Αίσθηση,το Volume Sessions,Free Zone και το αφιέρωμά μας στη Λέσβο για το προσφυγικό. Μετά από ενάμιση χρόνο θυμήθηκα όσα ζήσαμε με τους συναδέλφους στη Λέσβο,την περίοδο που έφταναν στο νησί χιλιάδες πρόσφυγες καθημερινά. Νιώθω τυχερή που εκείνες τις στιγμές είμασταν μια ομάδα καλών συναδέλφων. Επιστρέφοντας από το νησί με τον Κώστα Σταματίου,τον Πρόδρομο Παναγιωτίδη και το Γιώργο Μπότσο (που χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει αυτό που είδατε) δεν είμασταν πλέον οι ίδιοι άνθρωποι. Είμασταν πιο πλούσιοι σε αγάπη και ενσυναίσθηση. Όσα είδαμε και ζήσαμε στη Λέσβο θα μείνουν μέσα μας χαραγμένα.
Όπως και οι άνθρωποι που γνώρισα και αγάπησα εκει!
Η Ζωή,,ο Θανάσης ο ψαράς,ο Νικόλας ο καπετάνιος του λιμενικού Σώματος,ο Αποστόλης Η δικιά μας η Αναστασία,ο Ηλίας,ο Γιωργος,η Μυρσινη.
Όσα και να πω θα είναι λίγα γι αυτούς τους ανθρώπους