Αρχική Απόψεις Aρθρα Παντελής Καλόγερος- υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με ΛΑΣ: μπορούμε και σας κοιτάμε στα...

Παντελής Καλόγερος- υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με ΛΑΣ: μπορούμε και σας κοιτάμε στα μάτια

27

Ωραίο πράγμα η μπέσα άνθρωπε. Σου δίνει λόγο να περπατάς με το κεφάλι ψηλά. Να συνεχίζεις εκεί που όλοι σιωπούν και κοιτάνε άλλοι τον ουρανό μη και βρέξει κι άλλοι τη γη μπας και ανοίξει και μπουν μέσα και γλυτώσουν.
Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο με μπέσα. Δεν είναι εύκολο να σταθείς απέναντί του. Γιατί ότι έχει κάνει, είναι περήφανος. Ακόμα και για τα λάθη του, ντόμπρα και περήφανα παίρνει την ευθύνη και τα χρεώνεται.
Γιατί υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση;
Για τους αγώνες, για την ιστορία τους και γιατί μπορείς να τούς κοιτάξεις στα μάτια!

Χαιρετισμός Παντελή Καλόγερου,
υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Β. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση,
στη συγκέντρωση της Λαγκάδας

Γιατί είναι άνθρωποι με μπέσα είναι ταπεινοί. Εκείνοι οι σπάνιοι άνθρωποι που τα καλά που κάνουν δεν τα διατυμπανίζουν. Εκείνοι οι άνθρωποι που μπορεί να προδώθηκαν, μπορεί να έζησαν την αχαριστία και την ξιπασιά στο πετσί τους, όμως επέλεξαν να μην κάνουν κακό.
Οι άνθρωποι που έχουν μια έμφυτη ευγένεια στην ψυχή τους.
Υπήρχε και φυσικά στις μέρες υπάρχει μεγάλη και ποιο έντονη απογοητεύσει στο λαό που είναι απόλυτα φυσιολογική . Αν όλοι εμείς που βιώνουμε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις ψάξουμε και σκεφτούμε λίγο πιο βαθιά θα βρούμε την αιτία των δεινών που περνάμε και έτσι θα βρούμε την δύναμη να αντισταθούμε . Ας κάνουμε λοιπόν μια αρχή στηρίζοντας τα ταξικά αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης
Το χωριό μας πρέπει να ζήσει και για να ζήσει πρέπει να αντισταθούμε σε κάθε είδους “επενδύσεις” τέτοιου είδους, βλέπε Θόλος, ιχθυοτροφεία . Και για να αντισταθούμε χρειάζεται να δώσουμε μάχη, να μην παραδοθουμε . Να αντιδράσουμε, αυτό θα μας σώσει. Γιατί όταν παλεύουμε γενναμε δυνάμεις μέσα μας, έχουμε σκοπό, έχουμε στόχο.