Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Πάρτι με Μυλωναδάκια και dj Καββάδα για το «Let’s do it Greece»...

Πάρτι με Μυλωναδάκια και dj Καββάδα για το «Let’s do it Greece» (VIDEO)

145

Άρωμα Χίου θα έχει η φετινή διοργάνωση του «Let’s do it Greece », αυτής της εθελοντικής γιορτής, αφού το τραγούδι που θα τη συνοδεύει με τίτλο «Εμείς μαζί» είναι των αδερφών Μυλωναδάκη.
Θα πρωτοπαρουσιαστεί σε μια όμορφη γιορτή την Τρίτη το απόγευμα στις 26 Μαρτίου, στην πλατεία Βουνακίου, όπου με την παρουσία και του συνιδρυτή του Let’s Do it Greece Νίκου Κιούση, θα γίνει η έναρξη της φετινής εθελοντικής εκστρατείας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου σε όλη την Ελλάδα.Τη μεγάλη σημασία που δίνει ο Δήμος για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέμα τα περιβάλλοντος, επισήμανε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Ενώ η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χίου Άννα Χρυσούλη σχολίασε ότι οι εθελοντές είναι η κρυφή δύναμη μας.
Κάλεσμα σε φορείς και ομάδες να συμμετέχουν στη συνάντηση το προσεχές Σάββατο 16 Μαρτίου απηύθυνε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος Βιβή Ποταμούση, που σημείωσε ότι θα συζητηθούν και θα οργανωθούν οι δράσεις.
Σε αυτό το πάρτι στις 26 Μαρτίου με τις επιλογές του θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα o και DJ Στράτος Καββάδας που υπόσχεται ότι θα ακουστούν μουσικά κομμάτια που θα μας συνεπάρουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης θα βραβευτούν και οι εθελοντικές ομάδες με έπαινο.