Αρχική Νέα Τοπικά Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για γιατρούς σε ΚΥΤ

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για γιατρούς σε ΚΥΤ

29

Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς ιατρούς ειδικοτήτων παθολογίας, γενικής ιατρικής, καρδιολογίας και παιδιάτρους, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και για την αποσυμφόρηση των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων Λέσβου, Χίου και Σάμου, λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Συγκεκριμένα ζητούνται από από δύο γιατροί στις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου, Χίου και Σάμου. Οι υπηρεσίες των γιατρών θα παρέχονται στα ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία που βρίσκονται έξω από τα ΚΥΤ Λέσβου, Χίου και Σάμου. Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται στους 4 μήνες και καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων ορίζεται η 6η Νοεμβρίου 2020 (ώρα 15:00).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : pv@pvaigaiou.gov.gr για το σύνολο των υπηρεσιών, επί ποινής αποκλεισμού. Το έργο της παρακολούθησης της σύμβασης θα αναλάβουν οι Διευθύνσεις Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται: στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, όπου βρίσκεται αναρτημένη ολόκληρη η Πρόσκληση. Επίσης στα τηλέφωνα: 22513 52103 ή 22513 52120 ή 22513 52122.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΞεκινά η παράδοση της μαστίχας εσοδείας 2020
Επόμενο άρθροΚλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Σάμο – Δελτίο τύπου από Αν. Μιχαηλίδη