Αρχική Νέα Τοπικά Αυτοπυρπολήθηκε πρόσφυγας στη ΒΙΑΛ- 85% εγκαύματα, ελαφρά και αστυνομικός, VIDEO

Αυτοπυρπολήθηκε πρόσφυγας στη ΒΙΑΛ- 85% εγκαύματα, ελαφρά και αστυνομικός, VIDEO

200

Με εγκαύματα στο 85% του σώματος, βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα αυξημένης Φροντίδας του Σκυλίτσειου Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χίου· εν αναμονή της αεροδιακομιδής του στην Αθήνα (σ.σ. αναμένεται να γίνει στις 9.00 μ.μ. και θα οδηγηθεί στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ), 29χρονος Σύριος πρόσφυγας που αυτοπυρπολήθηκε.

Αν και μια βδομάδα στη Χίο, από τις 22 Μαρτίου, ο 29χρονος Σύριος έφτασε σε απόγνωση με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 2.00 μ.μ. να ρίξει πάνω του εύφλεκτο υλικό και να αυτοπυρποληθεί στο HOTSPOT της ΒΙΑΛ.

Ελαφριά εγκαύματα και αστυνομικός
Στην προσπάθεια του να τον αποτρέψει ένας αστυνομικός από τη φρουρά της ΒΙΑΛ έπαθε ελαφρά εγκαύματα, της τάξης του 3% στο πρόσωπο και 7% στα χέρια και το πιο πιθανό είναι να μεταφερθεί επίσης στην Αθήνα.

Την κρίσιμη κατάσταση του σύριου πρόσφυγα, μας επισήμανε η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου Ελένη Βουτιέρου. Στο χώρο της ΒΙΑΛ έφτασαν άμεσα 2 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των δύο τραυματιών και από τις 3.00 περίπου το μεσημέρι βρίσκονται στο Νοσοκομείο Χίου, που ήδη έχει καλέσει το ΕΚΑΒ για την αεροδιακομιδή.

ΦΩΤΟ από το video που προβλήθηκε σε ιδιωτική σελίδα στο facebook από άλλο πρόσφυγα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Διαφήμιση