Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Πρόσκρουση ε/γ-ο/γ ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ στην προβλήτα, απέπλευσε με πολύωρη καθυστέρηση για Πειραιά

Πρόσκρουση ε/γ-ο/γ ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ στην προβλήτα, απέπλευσε με πολύωρη καθυστέρηση για Πειραιά

317

Απέπλευσε μετά τις 2.30 το πρωί από το λιμάνι της Χίου για Ψαρά και με τελικό προορισμό τον Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο NISSOS SAMOS.
Ο εξονυχιστικός έλεγχος με δύτη στην πρύμνη του πλοίου, έδωσε το πράσινο φως ότι μπορεί να ταξιδέψει, μετά την πρόσκρουση στην προβλήτα του λιμανιού της Χίου κατά τη διαδικασία πρόσδεσης.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο έλεγχος είχε ολοκληρωθεί και το πλοίο έκανε δοκιμή στις προπέλες του, μετακινούμενο λίγα μέτρα από το σημείο που αρχικά είχε δέσει, μετά την πρόσκρουσή του.
Το πλοίο ερχόταν από τη Μυτιλήνη με 265 επιβάτες και 74 άτομα πλήρωμα, που είναι όλοι καλά στην υγεία τους.


Περί τη 1.00 το πρωί ξεκίνησε η επιβίβαση των 300 περίπου επιβατών που περίμεναν για να ταξιδέψουν από Χίο. Παράλληλα έγινε η φόρτωση των φορτηγών και οχημάτων που περίμεναν για να ταξιδέψουν.

Από την πρώτη στιγμή στο λιμάνι της Χίου βρέθηκαν ο πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Χίου Κυριάκος Ζωάνος και ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χίου Λευτέρης Παπαλάνης. Όπως μας είπαν σήμερα το πρωί θα εξεταστεί η κατάσταση της συγκεκριμένης προβλήτας, που να σημειωθεί αυτή την περίοδο είναι η μόνη όπου δένουν τα πλοία της γραμμής.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαρέλαση για τα Ελευθέρια με ολιγομελή τμήματα και μάσκες
Επόμενο άρθροΗ εικόνα της Παναγιάς από τη νησίδα Παναγιά για προσκύνημα στη Μητρόπολη