Αρχική Νέα Τοπικά Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χίου καταδίκης των φασιστικών επιθέσεων

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χίου καταδίκης των φασιστικών επιθέσεων

34

“Με ευρεία πλειοψηφία από συμπολίτευση και αντιπολίτευση, το δημοτικό συμβούλιο Χίου υπερψήφισε το ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου, προκειμένου το σώμα να καταδικάσει τις εγκληματικές φασιστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, απαιτώντας από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα πάταξης του φασιστικού εσμού που πάει να σηκώσει κεφάλι”, σημειώνει σε σχετικό δελτίο τύπου η Λαϊκή Συσπείρωση.

Στη συνέχεια το ψήφισμα που εγκρίθηκε από το Δ.Σ.:

“Το ΔΣ Δήμου Χίου εκτιμά ότι τα τελευταία γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, με επιθέσεις απέναντι σε αγωνιζόμενους μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους από ναζιστικές, φασιστικές συμμορίες αποδεικνύουν, ότι η υπόθεση των ναζιστικών συμμοριών και της εγκληματικής τους φυσιογνωμίας, δεν τελείωσε με τη δίκη της φασιστικής «Χρυσής Αυγής», όπως νόμιζαν ορισμένοι.
Η ανιστόρητη «θεωρία των δυο άκρων» που αναπαράγουν επίσημα χείλη, οι απαράδεκτοι συμψηφισμοί που επιχειρούν να εξισώσουν τους θύτες με τα θύματα, είναι «βούτυρο στο ψωμί» των φασιστοειδών. Είναι αυτή η θεωρία, που οπλίζει το δολοφονικό χέρι των φασιστικών ομάδων.
Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής Χ.Α., αποδεικνύεται ότι ο φασισμός είναι και παραμένει χρήσιμο όπλο και πολυεργαλείο, που αξιοποιείται σε βάρος όποιου αγωνίζεται.
Καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού! Κανένας φόβος απέναντι στο δηλητήριο των ναζιστικών συμμοριών.
Καταδικάζουμε το φασιστικό εσμό και απαιτούμε από την κυβέρνηση, να πατάξει ως οφείλει αυτούς τους ναζιστικούς εγκληματικούς θύλακες.

ΧΙΟΣ 6/10/2021

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροChios Music Festival: επιστρέφει τον Οκτώβριο!
Επόμενο άρθροΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Βουλευτή & Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χίου για δίωξη “Αστραπάρη”