Αρχική Νέα Τοπικά Πυρά “Πρωτοβουλίας για τη Χίο” κατά Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη

Πυρά “Πρωτοβουλίας για τη Χίο” κατά Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη

39

«Κανένας διάλογος με Κάρμαντζη όταν συνεχίζονται οι πολιτικά ανέντιμες προσωπικές προσεγγίσεις για εξεύρεση Αντιδημάρχων», αναφέρει με δελτίο Τύπου η δημοτική παράταξη του Μανώλη Βουρνού «Πρωτοβουλία για τη Χίο».

Λίγες εβδομάδες μετά τον ορισμό σε θέσεις αντιδημάρχων δύο στελεχών της “Πρωτοβουλίας για τη Χίο” που τον περασμένο Αύγουστο ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον συνδυασμό της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η ‘Πρωτοβουλία” αφήνει να εννοηθεί ότι συνεχίζονται οι πιέσεις και σε άλλα στελέχη της.

Μάλιστα ο συνδυασμός του κ. Βουρνού εκφράζει την έντονη  δυσαρέσκειά του, σημειώνοντας ότι:
“Την ώρα που ο κος Κάρμαντζης καλούσε προσωπικά Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μας για να αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων, ο κος Υπουργός απηύθυνε στον επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας” πρόσκληση για συνάντηση μαζί με τον κο Δήμαρχο. Είναι φανερό ότι με τέτοιους όρους, λογικές και πολιτική συμπεριφορά κανένας διάλογος δεν μπορεί να γίνει.
Το μέλλον του τόπου μας και η προκοπή του απαιτούν θεσμικές συμπεριφορές, σεβασμό στη δημοκρατία, διαφάνεια και σοβαρότητα από όλες τις πλευρές. Η πολιτική συμπεριφορά του κου Δημάρχου που επιδίδεται σε υπονομεύσεις και του “φταίνε πάντα οι άλλοι” δεν αφήνει δυστυχώς τέτοια περιθώρια”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία: Τα επόμενα ραντεβού στη Χίο
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Ν. Μηταράκη με Δημοτική Αρχή και Επιμελητήριο – η πίεση για Νέο Κέντρο χαρακτηρίζεται “ώριμος διάλογος”