Αρχική Πολιτισμός Τέχνες “Η δεξιά τσέπη του ράσου” στο cine-ΚΗΠΟΣ, 31/7-1/8

“Η δεξιά τσέπη του ράσου” στο cine-ΚΗΠΟΣ, 31/7-1/8

136

«Η δεξιά τσέπη του ράσου», η ταινία του Γιάννη Β. Λαπατά, για δύο ημέρες 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου προβάλλεται στο θερινό κινηματογράφο του Δήμου Χίου CINE- Κήπος.
Η ταινία «Η δεξιά τσέπη του ράσου» από την ομώνυμη νουβέλα του Γιάννη Μακριδάκη, δίνει με τον πιο όμορφο τρόπο τα συναισθήματα που αναπτύσσονται ενώ θα είναι η αφορμή για να «συνομιλήσει» με το παρελθόν του και με αυτή την «ταπεινή» για πολλούς, αφορμή, θα επανατοποθετήσει την πορεία και την ζωή του.

Η ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥ τρέιλερ 2018 from ARTemis productions on Vimeo.

Πρόκειται για την ιστορία ενός μοναχικού καλόγερου που όταν αναπάντεχα χάνει την παρέα του, την σκυλίτσα του τη Σίσσυ πάνω στη γέννα, όλα αλλάζουν.
Ο καλόγερος προσπαθεί να σώσει τα τρία κουταβάκια που του άφησε η Σίσσυ και παράλληλα να διαχειριστεί την αβάσταχτη λύπη και την μοναξιά που φαίνεται να επέστρεψε ξαφνικά.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Β. Λαπατάς
Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη
Φωτογραφία: Γιάννης Δρακουλαράκος (gsc )
Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός
Ήχος: Πάνος Παπαδημητρίου
Σκηνογράφος: Ανδρομάχη Αρβανίτη
Μοντάζ: Στέλλα Φιλιπποπούλου – Νίκος Γαβαλάς
Ενδυματολόγος: Μαρία Μαγγίρα
Μακιγιάζ: Αλέξανδρα Μύτα
Παραγωγή: Συνεταιρισμός Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου & Τηλεόρασης / ARTemis productions Συμπαραγωγοί: ΕΚΚ & ΕΡΤ Α.Ε.
Ηθοποιοί: Θοδωρής Αντωνιάδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μάνος Βακούσης, Κώστας Λάσκος, Λάμπρος Σταυρινόπουλος, Πέτρος Ξεκούκης, Ερρίκος Μηλιάρης, Αναστάσης Λαουλάκος.
Εμφανίζονται ως GEST: Ηρώ Μουκίου, Μαρία Σκουλά, Ντίνα Μιχαηλίδου, Γιάννα Κανελοπούλου.