Αρχική Πολιτισμός Τέχνες “Καλοκαίρι στο νησί”, το τραγούδι των MiB που συνεχίζει και το… Φθινόπωρο!

“Καλοκαίρι στο νησί”, το τραγούδι των MiB που συνεχίζει και το… Φθινόπωρο!

148

 Πάνω από 1.700 θεάσεις στο Υoutube έχει το “Καλοκαίρι στο νησί” από τους MiB που ακούγεται και Φθινόπωρο και έχει και συνέχεια!

Οι MiB είναι οι Στράτος Καββάδας και Αντώνης Μαρούγκας. Πρόκειται για δύο καταξιωμένους DJs από τη Χίο, που ασχολούνται χρόνια με το επάγγελμα. Θεωρούν τους εαυτούς τους ερασιτέχνες DJs και παραγωγούς αλλά επαγγελματίες εραστές της μουσικής.

Το «Καλοκαίρι στο Νησί» είναι η δεύτερη δισκογραφική τους απόπειρα, μετά το «Ντέρτι» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017 κι έχει ήδη ξεπεράσει τις 20.150 θεάσεις στο Youtube. H μουσική είναι του Στράτου Καββάδα και οι στίχοι του Βασίλη Πούπαλου. Το τραγούδι κινείται σε σύγχρονους Ελληνικούς ρυθμούς, κλείνοντας το μάτι στην Χιώτικη μουσική παράδοση και είναι στολισμένο με δοξαριές από το βιολί του Βαγγέλη Μονιώδη. Τα φωνητικά ανήκουν στον Χιώτη τραγουδιστή και μουσικό Αντώνη Μπογιατζή.

Από το “Ντέρτι” των MiB

Βιογραφικά των μελών της Ομάδας ΜiB (Men In Bulk)
Ο Στράτος Καββάδας γεννήθηκε στη Χίο τον Οκτώβριο του 1973 και είναι παραγωγός σε τοπικά ραδιόφωνα από 15 ετών. Παράλληλα με την ενασχόλησή του με τη μουσική είναι δάσκαλος Αγγλικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Αντώνης Μαρούγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 2003 ζει μόνιμα στη Χίο κι εκτός από DJ διατηρεί γραφείο γραφιστικών τεχνών. Ασχολείται επίσης με τη φωτογραφία και το βίντεο, είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

O Βασίλης Πούπαλος γεννήθηκε στην Χίο, αλλά έζησε πολλά χρόνια Αθήνα, όπου ήταν υπεύθυνος σε καταστήματα καφέ- εστίασης. Ταυτόχρονα με τις σπουδές ως ηλεκτρονικός, πήγαινε στο εθνικό ωδείο και παρακολούθησε μαθήματα Αρμονίας. Με την επιστροφή του στην Χίο, συνεχίζει να ασχολείται με την μουσική που αγαπά, καθώς και με μαθήματα σύγχρονου χορού. Παράλληλα με την δουλειά του, διοργανώνει events και live.

Ο Αντώνης Μπογιατζής γεννήθηκε στην Χίο στις 9 Ιουνίου του 1988. Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την μουσική ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στα 8 του χρόνια και μέχρι τα 18 έπαιζε πλήκτρα, κιθάρα, ακορντεόν, τουμπερλέκι και ντραμς. Σπούδασε λαϊκή και παραδοσιακή μουσική στο ΤΕΙ Άρτας και έχει ασχοληθεί με την σύνθεση τραγουδιών από τα οποία κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο του τραγούδι τον Ιούνιο του 2015 με τιτλο “Μόνο για Σένα”.

Ο Βαγγέλης Μονιώδης Γεννήθηκε στη Χίο το 1990. Είναι απόφοιτος Λυκείου κι εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Η αγάπη του για το βιολί τον ώθησε να ξεκινήσει μαθήματα σε ηλικία 12 ετών. Εδώ και 10 χρόνια ασχολείται κι επαγγελματικά με τη μουσική συμμετέχοντας σε διάφορα τοπικά συγκροτήματα παραδοσιακής μουσικής στην πατρίδα του.