Αρχική Νέα Τοπικά ΣΕΣΝΟΧ για Νοσοκομείο Χίου: “τον Σεπτέμβρη και αν… ραντεβού στο ακτινολογικό” (video)

ΣΕΣΝΟΧ για Νοσοκομείο Χίου: “τον Σεπτέμβρη και αν… ραντεβού στο ακτινολογικό” (video)

104

Τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό, σε όλους τους τομείς του Νοσοκομείου Χίου, επισήμαναν για μια ακόμη φορά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου.
Με χαρακτηριστικό παράδειγμα την κατάσταση στον ακτινολογικό, όπου όπως ανέφεραν ραντεβού κλείνονται για μετά τον Σεπτέμβριο, ενώ οι εφημερίες καλύπτονται με τη συνεργασία με εξωτερικούς γιατρούς και με το «εντέλλεστε» της Διοίκησης, αφού οι 2 γιατροί που το στελεχώνουν έχουν καλύψει το ανώτατο αριθμό εφημεριών.
Παράλληλα το Σωματείο των εργαζομένων, σημείωσε τη στασιμότητα που υπάρχει στις εργασίες στο παλαιό κτήριο της Παθολογικής Κλινικής καθώς και το ομιχλώδες τοπίο σχετικά με τις προσλήψεις προσωπικού επισημαίνοντας την ανάγκη αύξησης των μισθών για να επιλέξουν οι νέοι επιστήμονες την προκήρυξη θέσης σε ένα ακριτικό νησί.
Από την πλευρά των εργαζομένων αναμένεται νέα κινητοποίηση με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με το οποίο θεωρούν ότι επιδεινώνεται η θέση των εργαζομένων ενώ δεν αλλάζουν αντεργατικές διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου.

Διαφήμιση