Αρχική Νέα Αθλητικά Αθλητικό σωματείο ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ: stop στις προπονήσεις λόγω βλάβης στο λεωφορειάκι

Αθλητικό σωματείο ΑμεΑ ΙΩΝΕΣ: stop στις προπονήσεις λόγω βλάβης στο λεωφορειάκι

207

Κόπηκαν τα φτερά των αθλητών του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου Α.μεΑ. Ίωνες, οι οποίοι ενώ περίμεναν να ξαναρχίσουν προπονήσεις μέσα στο Σεπτέμβριο, -εν όψει μάλιστα των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων 2017 στη Μύκονο-, τελικά έμειναν «αποκλεισμένοι» στα σπίτια τους, λόγω βλάβης στο μέσο μεταφοράς τους.
Το λεωφορειάκι που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους χρειάζεται επισκευή, όμως το ανταλλακτικό είναι δύσκολο να βρεθεί.
Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι από τους αθλητές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις, ενώ όσοι προσέρχονται στο Φαφαλίειο Στάδιο, όπου γίνεται η προετοιμασία, το κάνουν με δικά τους μέσα,  με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους γονείς τους.
«Η φιλοσοφία του Συλλόγου των “Ιώνων” είναι να βγουν τα παιδιά έξω. Για να γίνει αυτό πράξη χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο όχημα που θα εξυπηρετεί τους αθλητές και θα τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις ποικίλες δραστηριότητες του Συλλόγου», τόνισε ο προπονητής του τμήματος στίβου των Ιώνων, Κωνσταντίνος Παπανικολάου.
Ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρκέλλα Αγιασμάτη, κάλεσε όποιον μπορεί να συμβάλει είτε οικονομικά, είτε παραχωρώντας μεταφορικό μέσο.
Για τις μεγάλες ανάγκες του συλλόγου σε γενικότερο επίπεδο μίλησε η ταμίας των «Ιώνων», Σούλα Χατζησιδερή επισημαίνοντας ότι οι συγκυρίες είναι δύσκολες και παράλληλα οι υποχρεώσεις του Συλλόγου αυξάνονται, δεδομένου ότι οι εγγραφές των αθλητών χρόνο με το χρόνο πολλαπλασιάζονται.
Να σημειωθεί ότι οι «Ίωνες» προγραμματίζουν εκδήλωση για την συγκέντρωση χρημάτων την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία Βουνακείου.
Παράλληλα, θα αναρτηθεί και ο αριθμός λογαριασμού των «Ιώνων» για όποιον έχει την διάθεση να συμβάλει οικονομικά.

ΠΗΓΗ: kounoupi.gr