Αρχική Νέα Τοπικά Μεταφορά ασθενών Παθολογικής σε άλλες κλινικές, μετά την πτώση τμήματος ψευδοροφής

Μεταφορά ασθενών Παθολογικής σε άλλες κλινικές, μετά την πτώση τμήματος ψευδοροφής

117

Μέσα στην ημέρα θα μεταφερθούν όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην Παθολογική κλινική του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χίου σε κενές κλίνες των άλλων κλινικών, αποφάσισε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Σκυλίτσειου Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χίου.
Μετά το Δ.Σ. που συγκλήθηκε μετά την πτώση τμήματος ψευδοροφής σε διάδρομο της Παθολογικής Κλινικής, εξεδόθη το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Σήμερα 18 Ιουλίου 2017 και περί ώρα 11.45 π.μ. κατέρρευσε μικρό τμήμα της ψευδοροφής της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου « Σκυλίτσειο».
Από την πτώση δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή άλλες υλικές ζημιές . Άμεσα κινητοποιήθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου , ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και επισκέφθηκε τον χώρο ο τοπικός βουλευτής κ. Μιχαηλίδης.
Με εντολή της Διοικήτριας και για καθαρά προληπτικούς λόγους, εκκενώθηκαν οι θάλαμοι που γειτνιάζουν με το συγκεκριμένο χώρο και μεταφέρθηκαν οι ασθενείς σε άλλους θαλάμους της Παθολογικής. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των Κλινικών του Νοσοκομείου με θέμα την δυνατότητα μετεγκατάστασης της Παθολογικής Κλινικής. Εν συνεχεία συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με το ίδιο θέμα .
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου εντός της ημέρας θα μεταφερθούν όλοι οι ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής σε κενές κλίνες των άλλων Κλινικών του Νοσοκομείου .