Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Στο “άπειρο” ο μαθηματικός Γιάννης Ράλλης, συλλυπητήρια μηνύματα

Στο “άπειρο” ο μαθηματικός Γιάννης Ράλλης, συλλυπητήρια μηνύματα

554

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Χίου και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση θανάτου του 67χρονου μαθηματικού, σχολικού συμβούλου, Γιάννη Ράλλη.
Ο Γιάννης Ράλλης, πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας Παράρτημα Χίου και, μετά την τελευταία συγκρότηση του Δ.Σ., Α’ Αντιπρόεδρος, είχε διατελέσει και Διευθυντής στο 4ο Γυμνάσιο Χίου, κατέληξε ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειακής Διεύθυνσης Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου
Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο Ιωάννη Ράλλη, Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ03 Μαθηματικών του 1ου ΠΕΚΕΣ Βορείου Αιγαίου. Έναν άξιο συνεργάτη με διακεκριμένη παρουσία στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, ο οποίος έδωσε αληθινό νόημα στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού καθώς το υπηρέτησε με απαράμιλλη ευσυνειδησία, προσήλωση και δημιουργικότητα.
Για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο σε υπηρεσιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Από όποια θέση και αν υπηρέτησε την εκπαίδευση, δεν έπαψε στιγμή να πασχίζει για το καλό των μαθητών και των συναδέλφων, να μοιράζεται απλόχερα τον πλούτο των γνώσεων του και να εμπνέει τους γύρω του μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη του για τα Μαθηματικά.
Αποχαιρετώντας τον, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ
Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο συνάδελφος Γιάννης Ράλλης, πρόεδρος του Παραρτήματος Χίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Μας αφήνει βαριά παρακαταθήκη. Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη.
Τα συλλυπητήρια όλης της Μαθηματικής κοινότητας στην οικογένειά του!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυντονιστική επιτροπή: χαρακτηρίζει πολιτικό πογκρόμ την δίωξη “29” για επεισόδια σε Erytha
Επόμενο άρθροΑ. Μιχαηλίδης: επιλεκτική η μη ανανέωση συμβάσεων στην Υπηρεσία Ασύλου