Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Σύλληψη 48χρονου για ναρκωτικά, μετά τον εντοπισμό δέματος με ηρωίνη

Σύλληψη 48χρονου για ναρκωτικά, μετά τον εντοπισμό δέματος με ηρωίνη

261

Δυο μέρες μετά την επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου και δεύτερο περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα.
Συγκεκριμένα χθες η ασφάλεια προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου που παρέλαβε δέμα με ηρωίνη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Το δέμα εντοπίστηκε σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Χίο, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη έτσι απόγευμα Δευτέρας, 5-3-2018, ένας 48χρονος Χιώτης, ο οποίος παρέλαβε το δέμα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως διακριβώθηκε το συγκεκριμένο δέμα περιείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 40,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα αλλά και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε ιδιωτικούς του χώρους, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

• ποσότητα ηρωίνης βάρους -5,5- γραμμαρίων
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• κινητό τηλέφωνο

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Οπως πληροφορεί το δελτίο τύπου, το 2018 έχει οριστεί για την Αστυνομία – ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.