Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Συναυλία Χιωτών καλλιτεχνών «Κάνω πράξη την αγάπη»

Συναυλία Χιωτών καλλιτεχνών «Κάνω πράξη την αγάπη»

310

Η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού, με τίτλο «Κάνω πράξη την αγάπη» και με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από Χίο και τιμώμενο πρόσωπο τον Παντελή Θαλασσινό, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Καστρομηνά.
Συνδιοργανωτές είναι ο Παγχιακός Σύλλογος Α.με.Α και το Σωματείο Μουσικών Επαγγελματιών Χίου, με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου αλλά και μέλους του Σωματείου Μουσικών που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Προπώληση εισιτηρίων στα γραφεία του ΠΣΑμεΑ (Δημοκρατίας 8, δίπλα στα ΚΕΠ) και στο περίπτερο του ΠΣΑμεΑ στην αρχή της Απλωταριάς (δίπλα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου).
Τιμή εισιτηρίου 8,00 ευρώ.
Συμμετέχουν οι:
Μυλωναδάκης Γιώργος και Σταύρος, Γιάννα Φαφαλιού, Τομάζος Ελευθέριος (πλήκτρα), Λιούντρης Δημήτρης, Βαγγέλης Μάσχας (μπουζούκι), Κώστας Μπογιατζής (πλήκτρα), Λαμπρινή Κάμπουρα (κανονάκι) (συγκρότημα), Θεοδώρα Παπαδοπούλου (σαντούρι) (συγκρότημα), Πούπαλος Μάρκελλος και Σταμάτης, Μανώλης Στάθης, Μιχάλης Βούκουνας (συγκρότημα Θαλασσινού), Λύκος Παντελής, Λγος (ΜΣ) Νικόλαος Μαυρομάτης (Διοικητής Μουσικού 96 ΑΔΤΕ), Νικολέτα Φιλιππάκη, Bistrots (Συγκρότημα).