Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Συναυλία Χορωδίας Χίου στο Ιδρυμα Τσάκος και συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ερμούπολης

Συναυλία Χορωδίας Χίου στο Ιδρυμα Τσάκος και συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ερμούπολης

125

Αφιερωμένη σε πολιτικά πρόσωπα και στελέχη του Ευρωπαϊκού Κινήματος NRW EUROPA UNION της Γερμανίας, με αφορμή την επίσκεψή τους στη Χίο, είναι η πραγματοποίηση ιδιωτικής συναυλίας της Χορωδίας Χίου που θα παραχωρηθεί στο Ίδρυμα Μ. Τσάκος τη Τετάρτη 30 Μαΐου.
Εμπνευστής της δράσης στην ομάδα στη Χίο είναι ο Χιώτης Διδάκτωρ Παντελής Γιακουμής, καθηγητής του πανεπιστημίου του Munster.
Η συναυλία δεν είναι ανοικτή για το κοινό, ωστόσο οι φίλοι της Χορωδίας Χίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέρος του ίδιου προγράμματος στη θερινή ανοικτή συναυλία της, στις 28 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο Καρδαμύλων.
Αμέσως μετά τη συναυλία που θα παραχωρήσει στο Ίδρυμα η Χορωδία Χίου, θα ταξιδέψει στην Ερμούπολη προκειμένου να συμμετάσχει στο 7ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί 2 και 3 Ιουνίου, στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ στη Σύρο, μπορούν να απευθυνθούν στη Χορωδία, που σε συνεργασία με ταξιδιωτικό πρακτορείο έχουν επιμεληθεί τριήμερη εκδρομή στη Σύρο.