Αρχική Νέα Τοπικά ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ: Μόνη δικαίωση στις 7 Οκτώβρη είναι η καταδίκη...

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ: Μόνη δικαίωση στις 7 Οκτώβρη είναι η καταδίκη των ναζί!

46

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020,ολοκληρώνεται η δίκη της εγκληματικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση αυτή αποτελεί αδιαμφισβήτητα, ιστορικό σταθμό για την Ελληνική Δημοκρατία,
Εξήντα πέντε μήνες. Πεντέμισι χρόνια. 453 συνεδριάσεις , στις οποίες δύο κόσμοι συγκρούστηκαν. Από την μία οι Ναζί Δολοφόνοι και από την άλλη όλοι οι Δημοκρατικοί πολίτες που βρέθηκαν καθημερινά στον αγώνα για τη δικαιοσύνη και την αποκάλυψη του τέρατος.
Σε μια κοινωνία όπου το μίσος, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η βία απέναντι στον αδύναμο είναι διαρκείς και υπαρκτοί κίνδυνοι, ο αγώνας δεν πρέπει να σταματά ποτέ. Ιδιαίτερα σήμερα όπου η κυβέρνηση της χώρας, φλερτάρει με τέτοιες αντιλήψεις, σημερινοί υπουργοί της και πρώην πρωθυπουργός παριστάνοντας τους μακεδονομάχους και υπερπατριώτες συνευρέθηκαν με τους Χρυσαυγίτες σε συλλαλητήρια. Ιδιαίτερα σήμερα όπου περισσεύει η υποκρισία και οι πατριδοκάπηλοι. Ιδιαίτερα σήμερα που παραμονές της ετυμηγορίας του Δικαστηρίου απροκάλυπτα και εντελώς προκλητικά αποφάσισαν τον διορισμό ως μετακλητού της κατηγορουμένης Χρυσαυγίτισας στη Βουλή. Μην ξεχνάμε ότι, κάποιοι από αυτούς δεν είχαν πρόβλημα με την “σοβαρή” Χρυσή Αυγή.
Η Δημοκρατική Ιστορία της Πατρίδας μας δεν δέχεται εκπτώσεις και η μόνη δικαίωση για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και για όλους αυτούς που βίωσαν τη φρίκη των ταγμάτων εφόδου, είναι η καταδίκη των ναζί εγκληματιών που για χρόνια βύθισαν τις γειτονιές μας στον τρόμο και στο αίμα.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της Χίου, την Τρίτη 6 Οκτώβρη στις 7.00μμ στην Πλατεία Βουνακίου, να ενώσουμε την φωνή μας με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και να απαιτήσουμε ότι:
Μόνη δικαίωση στις 7 Οκτώβρη είναι η καταδίκη των ναζί!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Χίου: υπέρ της συνολικής καταδίκης Χρυσής Αυγής
Επόμενο άρθροΕΛΜΕ Χίου: Συλλαλητήριο από την ΑΔΕΔΥ για την δίκη της Χρυσής Αυγής