Αρχική Απόψεις Face-tweet Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για τη φορολόγηση του Κάμπου

Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών για τη φορολόγηση του Κάμπου

85
Μανώλης Βουρνούς – Manolis Vournous 51 λεπτά

“Υλοποιώντας τη δέσμευση μας, συναντηθήκαμε σήμερα με την Υφυπουργό Οικονομικών κ. Παπανάτσιου και θέσαμε τα αιτήματα της γενικής συνέλευσης των κατοίκων του Κάμπου”, σημειώνει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς.

“Για το θέμα της αναστολής αποστολής των σημειωμάτων, η κυρία Υπουργός αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν θα λύσει το ουσιαστικό πρόβλημα, επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού το εξετάσει.

Για το μείζον ζήτημα της αναγνώρισης από πλευράς προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ των ιδιαιτεροτήτων του Κάμπου, πρότεινε την κατάθεση αιτήματος από το Δήμο για την ένταξη του Κάμπου της Χίου στο σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού, ενώ για το νέο θεσμικό πλαίσιο ολοκληρωμένης προστασίας, με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων, η κυρία Υπουργός δήλωσε ασφαλώς διαθέσιμη”, σημειώνει ο Μανώλης Βουρνούς και καταλήγει στην ανάρτησή του:

“Δεσμεύομαι ότι ο Δήμος της Χίου, όπως έχει κάνει πάντα μέχρι σήμερα, θα προβεί άμεσα στις ενέργειες που προτάθηκαν στη σημερινή σύσκεψη διασφαλίζοντας το συμφέρον της περιοχής και των κατοίκων της, ενώ αναμένουμε τις μετέπειτα κινήσεις του υπουργείου και θα παρακολουθούμε στενά το θέμα, πάντοτε δίπλα στους κατοίκους του Κάμπου”.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τη φωτογραφία από τη σελίδα του κ. Δημάρχου, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης και Νότης Μηταράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ξενάκης και εκπρόσωποι των φορέων του Κάμπου.