Αρχική Νέα Αθλητικά Τριήμερες εκδηλώσεις για τον Αυτισμό, τρέχουμε την Κυριακή, 31/3/19

Τριήμερες εκδηλώσεις για τον Αυτισμό, τρέχουμε την Κυριακή, 31/3/19

214

Με αγώνα δρόμου που φέρει το σύνθημα «Τρέχουμε για τον αυτισμό» την Κυριακή 31 Μαρτίου, με αφετηρία στο Δημαρχείο στις 11.00 το πρωί και με προβολή ταινίας, ολοκληρώνονται οι τριήμερες εκδηλώσεις για τον αυτισμό· που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με Αυτισμό Χίου.
Η ταινία που θα προβληθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. στο ΟΜΗΡΕΙΟ είναι η « Black Balloon» σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου.
Η είσοδος στο Ομήρειο είναι με εθελοντική συνεισφορά και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Επίσης με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, 2 Απριλίου, την Παρασκευή 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Μουσική Βραδιά στο Ομήρειο με τη σοπράνο Αγάπη Παπαμήτσου, την πιανίστα Κατερίνα Πρίνου και το Μουσικό Γυμνάσιο Χίου.
Ενώ το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. θα ανέβει η θεατρική παράσταση στο Ομήρειο «Φτυστός ο Μακαρίτης», από την Θεατρική Ομάδα Χίου.

Τους αγώνες της Κυριακής, 31 Μαρτίου, «Τρέχουμε για τον Αυτισμό», συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου (Chios Running) και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου Σάμου. Αφετηρία και Τερματισμός στο Δημαρχείο.

Διαδρομή 5km για Ενήλικες:
Η διαδρομή ενηλίκων που ακολουθεί τον κύκλο της πλατείας Βουνακίου· αντιστρόφως της φοράς του ωρολογίου και στην συνέχεια επί των οδών Απλωταριάς, Κοραής, Λεωφόρος Αιγαίου προς Χανδρή έως το κόκκινο φάρο του λιμένα, από τον κόκκινο φάρο στον πράσινο φάρο διαμέσου της Λεωφόρου Αιγαίου, κατόπιν εντός του Κάστρου διαμέσου των οδών Μηνιώτη – Θεοτοκά και Ζαχαρίου στην Πύλη Ματζόρε και τερματισμός στο Δημαρχείο.

Διαδρομή 1000 μέτρα για παιδιά και ΑΜΕΑ:
Η διαδρομή ακολουθεί την οδό Κανάρη προς την προκυμαία και από εκεί δεξιά επί της Λεωφόρου Αιγαίου έως την προτομή του Ναυάρχου Κουντουριώτη και από εκεί πίσω στην ίδια διαδρομή με αντίθετη φορά προς το Δημαρχείο (1000 μέτρα).

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι 5 Ευρώ για τους ενήλικες, δωρεάν για ανήλικους (κάτω των 18 ετών) και τα Ατομα με Αναπηρία..

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜια ώρα μπροστά τα ρολόγια την Κυριακή, 31/3/19
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση καύσης στο ύπαιθρο λόγω των θυελλωδών ανέμων