Αρχική Νέα Τοπικά Τρόφιμα σε Γηροκομείο και Σύνδεσμο Πολυτέκνων από Δήμο Χίου

Τρόφιμα σε Γηροκομείο και Σύνδεσμο Πολυτέκνων από Δήμο Χίου

76

Ο Δήμος Χίου, εν όψει των Εορτών: Χριστουγέννων και νέου Έτους, συγκέντρωσε εθελοντικά, με τη συνδρομή δημοτών αλλά και μαθητών των σχολείων και διέθεσε σήμερα ικανή ποσότητα τροφίμων στο Σύνδεσμο Πολυτέκνων Χίου και το Γηροκομείο Χίου <<ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ>>.
Η δράση αυτή γίνεται επιπλέον της διάθεσης τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που υφίσταται τακτικά (ανά δίμηνο) αλλά και έκτακτα (κατά περιόδους) και πραγματοποιείται για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενών, πολύτεκνων οικογενειών, αλλά και των αστέγων και απόρων γερόντων, οι οποίοι φιλοξενούνται και τυγχάνουν των υπηρεσιών και της φροντίδας του Γηροκομείου <<ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ>> έπειτα από παραπομπές των περιστατικών αυτών εκ μέρους της Δ/νσης Πρόνοιας και των δομών του Δήμου Χίου.
Τα είδη που παραδόθηκαν προέρχονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χίου.
Με την ευκαιρία, γίνεται γνωστό ότι, την τρέχουσα περίοδο, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (περιοχή <<Καστρομηνάς>>, περιφερειακός δρόμος παράκαμψης της πόλης, τηλ.: 2271043643), διατίθενται δωρεάν ενδύματα, σε καλή κατάσταση, στους δικαιούχους κάρτας Κοινωνικού Παντοπωλείου που τα έχουν ανάγκη. Η διανομή, που γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, θα συνεχιστεί έως εξαντλήσεώς των.-