Αρχική Πολιτισμός Βιβλία Παρουσίαση βιβλίου “Οι θησαυροί του Κάμπου” του Ευάγγελου Ν. Κοτατή, εκδόσεις “Άλφα...

Παρουσίαση βιβλίου “Οι θησαυροί του Κάμπου” του Ευάγγελου Ν. Κοτατή, εκδόσεις “Άλφα Πι”

326

Μια πρωτότυπη μελέτη, που εξετάζει την αρχιτεκτονική του Κάμπου Χίου, τον τόπο που συνδέεται άρρηκτα με την χιωτογενοβέζικη αριστοκρατία.
Η παρουσίαση του βιβλίου “Οι θησαυροί του Κάμπου” του Ευάγγελου Ν. Κοτατή, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στο Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”, Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης.
Το βιβλίο παρουσιάστηκε από την Άννα Ν. Φήκαρη, Αρχιτέκτων Μηχανικό και Πρόεδρο του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χίου, από την Μαρία Μ. Βασιλάκη, Αρχιτέκτων Μηχανικό, από την Ιωάννα Ν. Κουκουνή, Δρ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας και από τον ίδιο το συγγραφέα Ευάγγελο Ν. Κοτατή, Αρχιτέκτων Μηχανικό.
Το συντονισμό της παρουσίασης ανέλαβε ο Δημήτρης Φρεζούλης, Δημοσιογράφος.


Κατόπιν ακολούθησε προβολή βίντεο, μια συνέντευξη με την κυρία Μάρω Μελέκου.
Έναν ευχάριστο επίλογο χάρισαν στην εκδήλωση με τη φιλική τους συμμετοχή παίζοντας παραδοσιακή μουσική η Λαμπρινή Κάμπουρα στο Κανονάκι, ο Δημήτρης Κοντός στο Ούτι και η Ευτυχία Διαμαντάρα στο Λαούτο αλλά και στην ερμηνεία.


Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που παρευρέθη τιμώντας με την παρουσία του τον Συγγραφέα, τις Εκδόσεις Άλφα Πι, αλλά και όσους κοπίασαν για την άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης!

Γιάννης Ν. Παληός, Εκδότης