Αρχική Νέα Τοπικά Αναβολή στη δίκη για Σκούφαλο- Αμπαζή, με πρόταση για συμβιβασμό

Αναβολή στη δίκη για Σκούφαλο- Αμπαζή, με πρόταση για συμβιβασμό

111

Αναβλήθηκε για τις 2 Οκτωβρίου 2017, η δίκη των Μάρκου Σκούφαλου (δημοτικού συμβούλου της ΛΑΣ) και Γιώργου Αμπαζή (πρόεδρο Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ), για τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Βασίλης Μήτσουρας, ως νόμιμος εκπρόσωπος της ΚοινΣεΠ «Ακμή».
Η αναβολή ελήφθη μετά από σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών και ενώ φαίνεται πως θα εξεταστεί η περίπτωση του εξωδικαστικού συμβιβασμού, με την υποβολή κοινής δήλωσης προς το δικαστήριο. Μάλιστα την πρόθεση για απόσυρση της μήνυσης έκανε γνωστή ο συνήγορος του μηνυτή Γιάννης Μικέδης προς το Γιάννη Κουλουρούδη που είναι συνήγορος υπεράσπισης, χωρίς να μπορέσουν να καταλήξουν σε κοινό κείμενο.
Η μήνυση έχει υποβληθεί με τον ισχυρισμό της συκοφαντικής δυσφήμησης και του εξυβρισμού, όταν οι δύο κατηγορούμενοι με την ιδιότητα που είχε ο καθένας είχε καταγγείλει την πολιτική της τότε δημοτικής αρχής Χίου για την προώθηση των συνεργασιών με ΚΟΙΝΣΕΠ.
Στο κάλεσμα φορέων, πολλοί εργαζόμενοι έδωσαν το παρών τους στα δικαστήρια της Χίου, συμπαραστεκόμενοι στους Μ. Σκούφαλο και Γ. Αμπαζή.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: era-aegean.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑναβολή δίκης για επίθεση κατά δημοσιογράφου σε πορεία κατά των προσφύγων
Επόμενο άρθροΣύμπραξη του Ε.Ο.Α.Ε.Ν με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ζήτησε ο Υφυπουργός Ν. Σαντορινιός