Αρχική Νέα Αθλητικά Καμπάνια και «σουβλάκι party» για λεωφορείο αθλητικού σωματείου ΑΜΕΑ «Ιωνες»

Καμπάνια και «σουβλάκι party» για λεωφορείο αθλητικού σωματείου ΑΜΕΑ «Ιωνες»

210

Με σύνθημα “βοήθησε κι εσύ να τρέξουν οι τροχοί”, το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Ιωνες», διοργανώνουν την Παρασκευή 13 Οκτώβρη στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία Βουνακίου, «Σουβλάκι Party»!
Στόχος να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά μικρού λεωφορείου, προκειμένου οι αθλητές του να έχουν τη δυνατότητα και φέτος να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους και τη συμμετοχή σε αγώνες.
Για το σκοπό αυτό έχει ανοίξει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα,για όσους επιθυμούν να στηρίξουν περεταίρω την προσπάθεια αυτή:

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μικροί μουσικοί.

Στο σχετικό φυλλάδιο οι ΙΩΝΕΣ ενημερώνουν:
– Κάθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, οι ΙΩΝΕΣ κολυμπάνε, τρέχουν, χορεύουν, παίζουν πινγκ πονγκ και γενικά απολαμβάνουν πλέον ΙΣΟΤΙΜΑ τη χαρά και τα οφέλη που δίνει ο αθλητισμός.
– Όλα αυτά γίνονται με τη βοήθεια του μικρού μας λεωφορείου, που καθημερινά και αγόγγυστα μεταφέρει τους αθλητές στους χώρους προπόνησης. Όμως το λεωφορείο μας «γέρασε» κι έτσι η φθορά του χρόνου στέρησε τον πιο πολύτιμο σύμμαχο στο έργο μας….
– Μπροστά στον κίνδυνο να διακοπούν τα προγράμματα και χωρίς τα απαραίτητα χρήματα για καινούργιο λεωφορείο, οι ΙΩΝΕΣ αποφάσισαν να στραφούν στη χιώτικη κοινωνία, και να μοιραστούν μαζί της το πρόβλημα, αλλά και τη λύση.
Στις 13 Οκτωβρίου ξεκινούν μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις, για να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται το συντομότερο. Επιπλέον, όποιος θέλει μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια καταθέτοντας χρήματα στο λογαριασμό του Σωματείου στην Εθνική Τράπεζα. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε!

Διαφήμιση