Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ερώτηση Ελπ. Τσουρή για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος στο Δήμο Καμποχώρων

Ερώτηση Ελπ. Τσουρή για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος στο Δήμο Καμποχώρων

23Η βουλευτής Χίου Ελπίδα Τσουρή κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, ζητώντας να μάθει τις προθέσεις της κυβέρνησης για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος στο Δήμο Καμποχώρων.
Εδώ και μήνες, έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες προσπάθειες από την πλευρά της δημοτικής αρχής, προκειμένου να πληροφορηθεί τον προγραμματισμό της κυβέρνησης για την κατασκευή του σχολείου. Δυστυχώς, καμία απάντηση δεν έχει δοθεί έως σήμερα.
Στις μέρες μας, το σχολικό συγκρότημα αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την περιοχή, αν σκεφτεί κανείς, ότι παράλληλα με την παρατηρούμενη, ήδη, πληθυσμιακή αύξηση στην περιοχή, η κατασκευή των εργατικών κατοικιών στο συγκεκριμένο Δήμο θα επιδεινώσει το πρόβλημα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε, η “σιγή ιχθύος” που τηρεί η κυβέρνηση, μεταξύ άλλων και για το συγκεκριμένο θέμα, να μην συνεπάγεται μια ακόμη ανεκπλήρωτη υπόσχεση, που συμπεριλαμβανόταν στο προεκλογικό της πρόγραμμα και έκανε λόγο για ταχύρυθμη κατασκευή αιθουσών διδασκαλίας, σύγχρονα σχολικά συγκροτήματα με ιδιαίτερη έμφαση, μάλιστα, στους βοηθητικούς χώρους, τα εργαστήρια και τις αίθουσες αναψυχής.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΛόγω καιρού δεν έπιασε Χίο το ΘΕΟΦΙΛΟΣ (νεώτερη)
Επόμενο άρθροΔημοτικό Συμβούλιο στα Καρδάμυλα