Αρχική Νέα Τοπικά ΔΣ Καρδαμύλων: Οικολογικές ανησυχίες για το ΝΗΡΕΑ

ΔΣ Καρδαμύλων: Οικολογικές ανησυχίες για το ΝΗΡΕΑ

10

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδαμύλων για το θέμα του ΝΗΡΕΑ και το αίτημα για παραχώρηση θαλάσσιου χώρου.
Μεταφέροντας η εταιρεία τους κλωβούς από τα Πάρπαντα στη θέση Ροδόσι ο κ. Δήμαρχος σημείωσε ότι το θέμα έρχεται για να παραχωρηθούν ακόμα 2,5 στρέμματα. Ο κ. Μελιτζάνης έθεσε θέμα για το ότι στην περιοχή έχουν γίνει οι δοκιμαστικές γεωτρήσεις για το βιολογικό σταθμό και τόνισε ότι θα ψηφίσουν παρών.
Από την πλευρά της η κα Φαφαλιού σημείωσε ότι θα πρέπει να εξεταστούν τα ανταλλάγματα που πρέπει να ζητηθούν από το ΝΗΡΕΑ για την επιβάρυνση που υφίσταται η περιοχή. Ζήτησε να διεκδικήσουν τη χρηματοδότηση της μελέτης του βιολογικού ή του ανοικτού θεάτρου.
Για την πρώτη μελέτη ο κ. Δήμαρχος σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα μιας και έχουν χρηματοδότηση, ενώ για τη δεύτερη πως θα το θέσουν ως θέμα, γεγονός που δεν έπεισε την κα Φαφαλιού οπότε και ψήφισε κατά.
Από το συμβούλιο δεν έλειψε και η έντονη αντιπαράθεση που οδήγησε τον νέο πρόεδρο του σώματος Μιχάλη Καπίρη να κάνει πεντάλεπτη διακοπή. Επρόκειτο το θέμα της έγκρισης απολογισμού της… Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Καρδαμύλων. Εδώ τα προβλήματα φαίνεται να υπάρχουν στις σχέσεις του Προέδρου της επιτροπής κ. Σταυρινού και του εκπροσώπου του Συλλόγου γονέων κ. Καλογερόπουλου.
Τελικά σήμερα αναμένεται η Επιτροπή να ξανασυνεδριάσει με πρόσκληση σε όλα τα μέλη της.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνεργία γιατρών στο Κέντρο, ενώ στην Περιφέρεια υπάρχουν κενά
Επόμενο άρθροΧιώτικη Μπουκιά και Συγχώριο την Κυριακή