Αρχική Νέα Τοπικά Αναβολή της δίκης για επεισόδιο μετά τον αγώνα της Εθνικής

Αναβολή της δίκης για επεισόδιο μετά τον αγώνα της Εθνικής

20Αναβολή για τακτική δικάσιμο στις 13 Απριλίου πήρε η υπόθεση της δίκης δύο Ελλήνων και δύο Αλβανών νεαρών που κατηγορούνται για τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στη Χίο, 1,5 ώρες περίπου μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας- Αλβανίας.
Η αναβολή ζητήθηκε από την υπεράσπιση των Ελλήνων κατηγορουμένων διότι απουσίαζε ένας μάρτυρας, που είναι και ο τραυματίας από τη συμπλοκή (φέρει τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη).
Τα στοιχεία όμως που δίνουν αυτόπτες μάρτυρες και ένοικοι της πολυκατοικίας δείχνουν ότι μέχρι να επέμβει η αστυνομία και να γίνουν οι συλλήψεις, οι προκλήσεις από πλευράς ελλήνων χούλιγκαν ήταν πολλές και απαράδεκτες.
Στο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διαμένουν οι 4 αλβανοί (ένας πατέρας με το γιο του και τα δύο ανίψια του) είναι εμφανή τα σημάδια από τα κτυπήματα στο πατζούρι του παραθύρου. 
Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι ενώ η αστυνομία έκανε λόγο για μερικούς “φιλάθλους” έλληνες, φαίνεται να ήταν συγκεντρωμένα 50-100 άτομα, οι οποίοι και ξεκίνησαν τις προκλήσεις.