Αρχική Πολιτισμός Εκθεση Ειρήνης Σεζένια στη Λέσχη Πολιτιστικής Απασχόλησης Δήμου Ομηρούπολης

Εκθεση Ειρήνης Σεζένια στη Λέσχη Πολιτιστικής Απασχόλησης Δήμου Ομηρούπολης

6Η Προμηθευτική Α.Ε. και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Δήμου Ομηρούπολης εγκαινιάζουν το νέο κύκλο εκδηλώσεων της Λέσχης Πολιτιστικής Απασχόλησης Δήμου Ομηρούπολης, την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 19:00, με την Έκθεση “Άνοιξη – Ανάσταση – Αναγέννηση”.


Στην έκθεση παρουσιάζονται τα “Μικρο -τεχνήματα” εμπνευσμένα από τη φύση της Ειρήνης Σεζένια. Η κα Σεζένια έχει πάρει μέρος στις ομαδικές εκθέσεις που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτιστικής Απασχόλησης στο πλαίσιο του Έργου “Καλλιτέχνες σε Δράση” της Κ.Π.EQUAL. Με την ευκαιρία της Άνοιξης, παρουσιάζει χειροτεχνήματα που κύρια έμπνευση τους είναι η αναγέννηση της φύσης.


Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 14 Απριλίου έως τις 23 Απριλίου 2005 και θα λειτουργεί καθημερινά: 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 8 μ.μ.


Πληροφορίες για τη Λέσχη Πολιτιστικής Απασχόλησης:
Η Λέσχη Πολιτιστικής Απασχόλησης εγκαινιάστηκε περίπου πριν ένα χρόνο, στις 2 Απριλίου 2004. Διοργάνωσε περισσότερες από δέκα εκθέσεις πρωτοεμφανιζόμενων αλλά και γνωστών καλλιτεχνών. Σήμερα συνεχίζει τη λειτουργία της και μετά την ολοκλήρωση του Έργου “Καλλιτέχνες σε Δράση” στο πλαίσιο του οποίου συστάθηκε. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να αποτελεί ένα καλλιτεχνικό στέκι και να φιλοξενεί και να διοργανώνει εκδηλώσεις και πολιτιστικές δράσεις στο πλαίσιο του Δήμου Ομηρούπολης και όχι μόνο. Η λειτουργία της στηρίζεται στην παραχώρηση του χώρου από την Προμηθευτική ΑΕ,  στην εθελοντική προσφορά των καλλιτεχνών και των επαγγελματιών που στηρίζουν τις δράσεις και τις ιδέες της ομάδας των καλλιτεχνών, που προέκυψε από το Έργο “Καλλιτέχνες σε Δράση”. Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο εθελοντή που θα ήθελε να προσφέρει υλικοτεχνική υποστήριξη για τη λειτουργία της Λέσχης Πολιτιστικής Απασχόλησης να επικοινωνεί με την εθελόντρια της ομάδας,  Σύμβουλο Πολιτιστικής Απασχόλησης Ελένη Κωστάλα στα τηλέφωνα 22710 94046 και 22710 93364.