Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Νομάρχη σε Γ. Κοσμίδη

Απάντηση Νομάρχη σε Γ. Κοσμίδη

5


“Φαίνεται ότι η εξέλιξη και η υλοποίηση του Νομαρχιακού σχεδιασμού για την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος κάποιους ενοχλεί”, αυτό απαντά ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης, σε όσα καταλογίζει με πρόσφατη ανακοίνωσή του ο ν.σ. της αντιπολίτευσης Γιάννης Κοσμίδης.
Ο κ. Κοσμίδης χαρακτήριζε “τερατώδη ψέματα” τα όσα ανέφερε ο κ. Λαμπρινούδης σε επιστολή του προς τους εσπεριδοκαλλιεργητές, σχετικά με το φράγμα Φυρόλακκα.
Έτσι ο κ. Νομάρχης απαντά:
“Το προηγούμενο επιχείρημα της μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο σχετικά με το φράγμα Φυρόλακκα, ήταν ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.
Σήμερα, που οι εργασίες κατασκευής του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, επιχειρούν να μειώσουν τη χωρητικότητά του και καταφεύγουν σε αριθμητικές αλχημείες, παραπληροφορώντας τους πολίτες και ειδικά του κατοίκους του Κάμπου.
Φαίνεται ότι η εξέλιξη και η υλοποίηση του Νομαρχιακού σχεδιασμού για την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος κάποιους ενοχλεί. Ειδικά όσους για 8 ολόκληρα χρόνια δεν κατάφεραν να προσθέσουν στο υδάτινο δυναμικό του Νομού μας ούτε ένα κυβικό μέτρο νερού”, καταλήγει η ανακοίνωση.