Αρχική Νέα Τοπικά Τηλεπειρατία στα Καρδάμυλα

Τηλεπειρατία στα Καρδάμυλα

14


Τη λειτουργία Καρδαμυλίτικου τηλεοπτικού σταθμού, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, που όμως δείχνει να έχει την πλήρη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, αποκαλύπτει με σχετικό της δημοσίευμα η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ.
“Η Δημοτική Αρχή Καρδαμύλων όχι μόνο δεν απαγορεύει την εκπομπή σήματος από ερασιτέχνες τηλεπειρατές αλλά υποθάλπει την παράνομη λειτουργία της “Τηλεενημέρωσης” ενημερώνοντας για τη λειτουργία της μέσα από τη μηνιαία έκδοση “Νέα Καρδάμυλα” που εκδίδεται από την “Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Καρδαμύλων”!”, σημειώνει η εφημερίδα.
Μάλιστα αναφέρεται τουλάχιστον στον “εικονολήπτη” που και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έκανε λήψεις και πρόκειται για γνωστό στρατιωτικό, δημότη Καρδαμύλων.
“Σήμερα κιόλας η Εισαγγελέας οφείλει να δώσει εντολή κατάσχεσης των μηχανημάτων και να νουθετήσει όσους πιστεύουν ότι στην Καρδαμυλίτικη επικράτεια θα υιοθετηθούν νόμοι και συμπεριφορές που δεν ισχύουν στο υπόλοιπο ελληνικό κράτος. Σε αντίθετη περίπτωση, το μήνυμα της ατιμωρησίας θα προκαλεί τον καθένα να εκπέμπει τηλεοπτικό σήμα κατά το δοκούν χωρίς να λογαριάζει τίποτα”, καταλήγει η εφημερίδα.


ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΗΣ