Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Διημερίδα Β’ βαθμιας για την ισότητα στην αγορά εργασίας

Διημερίδα Β’ βαθμιας για την ισότητα στην αγορά εργασίας

12


Διημερίδα με θέμα “προωθώντας την ισότητα των φύλων, κατά τη μετάβαση από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας” διοργανώνει την Πέμπτη και την Παρασκευή η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού, το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σύνδεσης με την Αγορά και οι Διευθυντές των 1ου ΤΕΕ, 2ου ΤΕΕ και ΤΕΕ Βροντάδου.
Την Πέμπτη στις 10.30 το πρωί η διημερίδα θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων 1ου & 2ου ΤΕΕ Χίου με ομιλίες των Κώστα Χατζησταμάτη (στέλεχος του γραφείου Επαγγελματικού προσανατολισμού και σύνδεσης Αγοράς Χίου) και της Ευγενίας Κώτη (προέδρος του Συλλόγου Γυναικών Χίου).
Στον ίδιο χώρο οι εκδηλώσεις θα γίνουν και το απόγευμα στις 7.00 μ.μ., όπου θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος Αγωγής σταδιοδρομίας του 2ου ΤΕΕ.
Την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ. οι εκδηλώσεις θα συνε4χιστούν στο ΟΜΗΡΕΙΟ, όπου εκτός των δύο προαναφερόμενων ομιλητών θα μιλήσουν οι Αγλαία Γαλανοπούλου, τ. Πάρεδρος του Παιδαγωγικού ινστιτούτου, Ιγνάτιος Χατζηευστρατίου, Μόνιμος Πάρεδρος του Παιδαγωγικού ινστιτούτου, Σταυρούλα Ευαγγέλου σχολική ψυχολόγος και Τάσος Κώσταλος πρόεδρος ΕΚ Χίου.