Αρχική Μαστίχα Ανακοίνωση δύο νέων καταστημάτων από το mastic spa

Ανακοίνωση δύο νέων καταστημάτων από το mastic spa

47


Με προσκεκλημένους δημοσιογράφους από τη Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ και τα ΜΜΕ των Αθηνών τα mastic spa- ΣΟΔΗΣ Α.Ε. θα παρουσιάσουν το Σάββατο 14 Μάιο στο ξενοδοχείο ERYTHA (8.00 μ.μ.) το νέο άλμα που κάνει η εταιρεία.
Οι νέες δραστηριότητες των mastic spa περιλαμβάνουν τη δημιουργία νέου εργοστασίου στη Χίο, νέες σειρές προϊόντων αλλά και νέα καταστήματα σε Νέα Υόρκη και Μόντρεαλ.
Κατά την παρουσίαση θα γίνει αναφορά στις ευεργετικές και θεραπευτικές δράσεις της Μαστίχας από εκλεκτούς Καθηγητές Πανεπιστημίου.
“Μετά από 2 μεστά χρόνια λειτουργίας αισθανόμαστε και πάλι την ανάγκη, να γνωρίσετε επίσημα πρώτοι εσείς τις νέες σας δραστηριότητες και να γιορτάσουμε παρέα την επιστροφή της Μαστίχας στη φυσική της θέση, που δεν είναι άλλη από την κορυφή.
Με το άνοιγμα των 2 νέων μας καταστημάτων Mastic spa στη Νέα Υόρκη και στο Μόντρεαλ, νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας το άνοιγμα των αγορών του εξωτερικού…”, σημειώνεται στην πρόσκληση.
Οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν από τις 13 έως τις 15 Μαίου στη Χίο και θα ξεναγηθούν σε αξιοθέατα του νησιού.