Αρχική Νέα Τοπικά Συνάντηση Δημάρχων στην Ικαριά για τα θέματα της Περιφέρειας

Συνάντηση Δημάρχων στην Ικαριά για τα θέματα της Περιφέρειας

42

Το συγκοινωνιακό πρόβλημα στο Βόρειο Αιγαίο, τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, η ενέργεια στο βόρειο Αιγαίο αλλά και η διαχείριση των απορριμμάτων στα νησιά, είναι μερικά από τα θέματα που θα εξεταστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΤΕΔΚ Βορείου Αιγαίου που πραγματοποιούνται στις 27 και 28 Ιουνίου στο νησί της Ικαρίας.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Αγ. Κηρύκου Ικαρίας με το καλωσόρισμα του Προέδρου της ΤΕΔΚ Σάμου κ. Στ. Τσολακάκη και του Πρόεδρου του Συνδέσμου των ΤΕΔΚ Στέλιου Παυλή.
Πρώτο θέμα που στην ατζέντα είναι ο απολογισμός του έργου της παρελθούσης διετίας με εισηγητή τον κ. Φίλιππο Πετρούσκα (Δ.Σ. Βαθέως Σάμου) και ο προγραμματισμός δράσης – στόχοι από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Παυλή (Δήμαρχος Πέτρας).
Το Αναπτυξιακό πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ θα εξετάσουν οι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Βορείου Αιγαίου, ενώ η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με δύο πολύ ενδιαφέροντα θέματα: τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία με εισηγητή το Δημοτικό Σύμβουλο Ομηρούπολης Βασίλη Λεοντάρα και το συγκοινωνιακό πρόβλημα στο Βόρειο Αιγαίου με εισηγητές τους Σταμάτη Τσολακάκη Πρόεδρο ΤΕΔΚ Σάμου και Διαμαντή Σκουλούδη , Γραμματέα του ΔΣ ΤΕΔΚ Χίου.
Τη 2η μέρα των εργασιών θα εξεταστεί το Δ’ Περιφερειακό Πρόγραμμα με εισηγητή τον Ιωάννη Τσαμπάνη σύμβουλο ανάπτυξης ΤΕΔΚ Λέσβου και η ενέργεια στο Βόρειο Αιγαίο με εισηγητή τον Πρόεδρο ΤΕΔΚ Χίου Μάρκο Μεννή.
Τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα παρουσιαστούν από το Δήμαρχο Ευδήλου Ικαρίας Στέλιο Σταμούλο και τέλος η διαχείριση των απορριμμάτων στα νησιά από τον αντιδήμαρχο Αγ. Κηρύκου Νίκο Λάρδα.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παρουσιαστούν τα πορίσματα και θα ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση με τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις.
Η αποστολή της Χίου θα αναχωρήσει από τη Χίο την Κυριακή 26 Ιουνίου και θα επιστρέψει την Τετάρτη 29 Ιουνίου.
 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτα χέρια των Πυροσβεστών το σκυλί πιτ-μπουλ
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις από το Σύλλογο Βοκαριάς την ημέρα της Αναλήψεως