Αρχική Νέα Τοπικά Ξενάγηση της Δημοτικής Αρχής Χίου στις παρεμβάσεις για ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Ξενάγηση της Δημοτικής Αρχής Χίου στις παρεμβάσεις για ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

7

 “Θελήσαμε να σας δείξουμε σήμερα μερικά από τα έργα που έχουν γίνει στο Δήμο σε μια προσπάθεια για μια ανθρώπινη πόλη. Για να δείτε και εσείς αν αυτή η Δημοτική Αρχή έκανε ή δεν έκανε έργο”, σημείωσε ο δήμαρχος Χίου Μάρκος Μεννής μετά την περιήγηση των δημοσιογράφων σε έργα που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στην πόλη.
Επί δύο ώρες περίπου συνοδεία του αντιδημάρχου Αντώνη Λυπαρή έγινε ξενάγηση των δημοσιογράφων των τοπικών μέσων ενημέρωσης στα σημεία που έχει παρέμβει ο Δήμος με έργα που αφορούν τον αθλητισμό, το κυκλοφοριακό αλλά και τα σχολεία. Ο κ. Λυπαρής επισήμανε ότι χρειαζόταν αυτή η ενημέρωση για να γνωρίζει ο δημότης τι γίνεται στην πόλη του και σημειωσε ότι προσβάλει τη νοημόσύνη μας όταν λέγεται ότι δεν γίνεται τίποτα.
Ορισμένα από αυτά τα έργα όπως το Κλειστό Γυμναστήριο στα Λιβάδια ή η διαμόρφωση κόμβων σε κεντρικά σημεία της πόλης ήδη έχουν αλλάξει τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα.
“Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα”, σημείωσε ο κ. Δήμαρχος μην κρύβοντας ότι το επόμενο διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για τα θέματα επίλυσης του υδρευτικού.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΠΙΠΕΡΙΔΗ
Επόμενο άρθροΗ ΕΣΑΕΑ θα προβεί σε κινητοποιήσεις αν το Υπουργείο Οικονομικών δεν αποδώσει τα προνοιακά επιδόματα