Αρχική Νέα Τοπικά Μάρκος Μεννής: υποψήφιος αν με στηρίξει πάλι το κόμμα μου

Μάρκος Μεννής: υποψήφιος αν με στηρίξει πάλι το κόμμα μου

5

 Ασφαλώς δεν φτάνει μία τετραετία για να ολοκληρωθεί ένα έργο σε ένα Δήμο που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, σημείωσε ο Δήμαρχος Μάρκος Μεννής, μετά την ξενάγηση των δημοσιογράφων και σημειώνοντας ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή με όλη την παράταξη της θα παλέψουν και θα ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης του χιώτικου λαού και για την επόμενη τετραετία.
“Εφόσον οι συνεργάτες μου και το κόμμα το οποίο με στήριξε στις προηγούμενες εκλογές θα έχω ξανά τη στήριξή τους, βεβαίως θα είμαι και πάλι υποψήφιος”, τόνισε.
Αν δεν σας στηρίξει το κόμμα σας τι θα γίνει, ακολούθησε δημοσιογραφική ερώτηση. “Αν το κόμμα αποσύρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του θα πρέπει να υπάρχει μία αιτιολόγηση”, σχολίασε ο κ. Μεννής.
Σχετικά με μια “οικουμενική” υποστήριξη του Κοτσακά, σημείωσε ότι πρόκειται για μία υποθετική ερώτηση προσθέτοντας ότι “αν υποστηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι σας απάντησα”.
Σε ότι αφορά το επόμενο διάστημα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα επιλυθεί σε τεράστιο βαθμό το θέμα της ύδρευσης. Σημείωσε μάλιστα ότι με τη λειτουργία του ταχυδιϋλιστηριου και εφόσον υπάρξουν βροχές θα μπορεί να δοθεί νερό όχι μόνο για το Δήμο Χίου αλλά και για τους Δήμους Ομηρούπολης και Αγίου Μηνά. Εξάλλου τόνισε ότι θα εγκατασταθούν και οι μονάδες αφαλάτωσης, ενώ σχετικά με το θέμα της διαδημοτικής συνεργασίας, θα βοηθηθούν οι πιο αδύνατοι Δήμοι, ενώ μέσα από αυτόν το Σύνδεσμο θα γίνει δυνατή η ενιαία διαχείριση του θέματος του νερού.
“Στο τέλος της 4ετίας μπορείτε να δείτε τα έργα και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής και να μας συγκρίνετε και με άλλες δημοτικές αρχές αλλά και με όλους εκείνους που έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν αυτόν τον τόπο”, είπε ο κ. Μεννής ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύλλογος ΑΜΕΑ για τα προβλήματα στο λεωφορειάκι και όχι μόνο
Επόμενο άρθροΑιτήσεις στην ΕΠΣ για γιατρούς αγώνων