Αρχική Νέα Τοπικά Παρόν & Μέλλον κατά Νομάρχη για το ξήλωμα χλοοτάπητα γηπέδου Νενήτων

Παρόν & Μέλλον κατά Νομάρχη για το ξήλωμα χλοοτάπητα γηπέδου Νενήτων

12

 Το ξήλωμα του χλοοτάπητα στα Νένητα αποτελεί μνημείο ανεπάρκειας του νομάρχη, καταγγέλει ο συνδυασμός ΠΑΡΟΝ & ΜΕΛΛΟΝ που τονίζει ότι έγινε μέσω Προγραμματικής Σύμβασης, τρόπο για τον οποίο είχε διαφωνήσει η παράταξη Γαϊσίδη.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Για την υπόθεση του χλοοτάπητα στο γήπεδο των Νενήτων φταίει η Τεχνική Εταιρία Βροντάδου (ΤΕΔΒ). Για τη μελέτη για το Σαραπειό, που η πληρωμή της κρίθηκε μη νόμιμη, επειδή ανατέθηκε απευθείας και όχι με διαγωνισμό, φταίνε οι κρατικές υπηρεσίες και η Αντιπολίτευση. Για τη μελέτη, για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, που κρίθηκε επίσης μη νόμιμη και σταμάτησε, φταίει το Υπουργείο. Για το δρόμο Παφυλίδα – Νέα Μονή, που σταμάτησε και αυτός μετά από απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, φταίει επίσης το Υπουργείο. Για τη λιμνοδεξαμενή στα Κουρούνια που σταμάτησε επειδή την είχε αναλάβει και πάλι η  ΤΕΔΒ, φταίει  η Αντιπολίτευση.
Αυτές δυστυχώς είναι οι δικαιολογίες που συνεχώς επικαλείται ο Νομάρχης για να συγκαλύψει την ανεπάρκειά του να διαχειριστεί απλά έργα και παρεμβάσεις στο Νομό.
Πολύ εύκολα λοιπόν το φιάσκο του χλοοτάπητα στα Νένητα, ο Νομάρχης το απέδωσε στην ανεπάρκεια της ΤΕΔΒ και όχι βέβαια στον εαυτό του, που προχώρησε σε Προγραμματική Σύμβαση ύψους 256.000 € με το δήμο Ιωνίας και την ΤΕΔΒ, παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι οι συμβάσεις αυτές δεν έχουν μπορούν να εκτελεστούν γιατί δεν έχουν νομιμότητα.
Σήμερα, μετά από 9μήνες, οδηγεί, με δική του αποκλειστικά ευθύνη, σε τεράστια αναστάτωση την κοινωνία των Νενήτων και διασύρει τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, εμφανίζοντάς την ως αναξιόπιστη και αδύναμη να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της. Η εικόνα του “ξηλώματος” του χλοοτάπητα από την Εταιρία, η οποία προηγουμένως τον είχε εγκαταστήσει, επειδή δεν πληρώθηκε, θα παραμείνει ως μνημείο ανεπάρκειας του νομάρχη και ως δείγμα αδιαφορίας προς τους συμπολίτες μας”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση Κίνησης Ενεργών Πολιτών για συνέλευση
Επόμενο άρθροΑλλαγές στο ωράριο των δημοσίων υπηρεσιών ετοιμάζει η Κυβέρνηση