Αρχική Νέα Τοπικά Πρωτοβουλία Νομάρχη για το αποχετευτικό μικρών οικισμών

Πρωτοβουλία Νομάρχη για το αποχετευτικό μικρών οικισμών

4

 Πρόσκληση  στους Δήμους (Αγίου Μηνά, Μαστιχοχωρίων, Ομηρούπολης) που θέλουν να προχωρήσουν σε εγκατάσταση μικρών μονάδων βιολογικού καθαρισμού, στα βήματα της πιλοτικής μονάδας στα Αρμόλια, να καταθέσουν τα αιτήματά τους στη Νομαρχία και παράλληλα να προβλέψουν τα απαραίτητα κονδύλια στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, απέστελλε ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης.
Σημειώνοντας ότι το έργο στα Αρμόλια αποτελεί πιλοτική δράση, ώστε ανάλογα να αντιμετωπιστούν προβλήματα και σε άλλους οικισμούς, ο κ. Λαμπρινούδης τονίζει ότι ήδη έχει γίνει αποδέκτης ανάλογων αιτημάτων από πολλούς κατοίκους οικισμών (όπως Λιθί, Αγ. Φωτεινή, Λαγκάδα, Κώμη κλπ.).
“Λαμβάνοντας υπόψη ότι το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας τέτοιων μονάδων είναι σχετικά χαμηλό, πιστεύω ότι τα έργα μπορούν να προγραμματιστούν και να προχωρήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα”, σημειώνει ο κ. Λαμπρινούδης, που ζητά από τους Δήμους να απαντήσουν άμεσα ώστε η Νομαρχία (όπως ανάλογα πρέπει να πράξουν και οι ίδιοι) να προβλέψουν τα απαραίτητα κονδύλια ώστε να δεσμευτούν από τον προϋπολογισμό του 2006.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΧωρίς τηλέφωνο -λόγω εργασιών- το κέντρο
Επόμενο άρθροΣήμερα και αύριο Σάββατο γαλλικός κινηματογράφος στο ΟΜΗΡΕΙΟ