Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Νομαρχίας στο Σωματείο εργαζομένων στην ΤΕΔΒ

Απάντηση Νομαρχίας στο Σωματείο εργαζομένων στην ΤΕΔΒ

5

 Απαντώντας σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Τεχνικής Εταιρείας Δήμου Βροντάδου, όπου καλείται η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου να “πάρει θέση” σχετικά με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινίσουμε τα εξής:
Η Ν.Α. Χίου, ήδη από τις 30 Σεπτεμβρίου 2005 με δημόσια ανακοίνωση της είχε πάρει θέση στο πρόβλημα.
Στην ανακοίνωσή μας της 30/9/2005 υπογραμμίζαμε: “Η Ν.Α. Χίου από την πρώτη στιγμή, αναγνωρίζοντας το θεσμικό ρόλο μιας εταιρείας της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Ομηρούπολης, και θέλοντας να ενισχύσει την αναπτυξιακή προοπτική του θεσμού για την τοπική κοινωνία, σε μια προσπάθεια να τη στηρίξει, προχώρησε σε συνεργασίες σε μια σειρά από έργα της οποίας της ανέθεσε.”.
Στη συνέχεια γινόταν εξαντλητική αναφορά στα έργα τα οποία ανατέθηκαν στην Τεχνική Εταιρεία Δήμου Βροντάδου καθώς και στη συγκεκριμένη πορεία που ακολούθησε το καθένα από αυτά.
Όλα αυτά είναι πράγματα γνωστά στην τοπική μας κοινωνία και θεωρούμε ότι , αν μη τι άλλο, πρέπει να αναγνωριστεί στη Ν.Α. Χίου, η έμπρακτη προσπάθεια στήριξης της δημοτικής επιχείρησης και των εργαζομένων σ’ αυτήν.
Σχετικά με τ πράγματι σημαντικό ζήτημα το οποίο έχει προκύψει σήμερα, από την πλευρά μας θεωρούμε ότι πράγματι πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες από τους άμεσα εμπλεκόμενους στο πρόβλημα, για την οριστική επίλυσή του με την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους.

Διαφήμιση