Αρχική Νέα Οικονομία 1η Διεθνής Έκθεση “Food” στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Αθηνών

1η Διεθνής Έκθεση “Food” στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Αθηνών

28

 Στις 24 με 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο η 1η Διεθνής Έκθεση Food, Snack and Coffee, που αφορά αποκλειστικά τη Γαστρονομία και τη Μαζική Εστίαση και οργανώνεται από την Forum ΕΠΕ, υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. και τον Chef’ s Club Αθηνών.
Στην έκθεση αυτή στην οποία συμμετέχουν 140 Εκθέτες θα δοθεί η δυνατότητα ενημέρωσης των επαγγελματιών για όλα όσα αφορούν την τροφοδοσία και τα αναλώσιμα προϊόντα.
Μεταξύ των άλλων κυρίαρχη θέση θα έχει η Μαστίχα Χίου αφού συμμετέχει στην Έκθεση η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, προσκεκλημένη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθήνας και της Οργανωτικής Επιτροπής.
Στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Ν.Α. “Η Μαστίχα της Δύσης και της Ανατολής” και θα ακολουθήσει ομιλία της κας Βάσως Κριτάκη με θέμα: “Ταξιδεύοντας στο χώρο και το χρόνο με άρωμα και γεύση Μαστίχας Χίου”.
Στη συνέχεια θα υπάρξει εργαστήριο από τον σεφ κ. Κώστα Βασιλείου, ο οποίος βασισμένος σε χιώτικες παραδοσιακές συνταγές θα δημιουργήσει νέες γευστικές προτάσεις με μαστίχα. Στις περιγραφές του εργαστηρίου θα είναι ο κ. Θωμάς Καραμουσλής.
Στους συμμετέχοντες επαγγελματίες η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και η εταιρεία “ΑΝΕΜΟΣ” θα προσφέρουν ευγενώς προϊόντα μαστίχας.
Οι επαγγελματίες οι οποίοι τυχόν θέλουν να πάρουν μέρος στην Έκθεση ή να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις, μπορούν να απευθύνονται στην Forum ΕΠΕ, τηλ. 210-5242100.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Α. Χίου

Διαφήμιση