Αρχική Νέα Τοπικά Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης: συνεχίζουν να ‘ναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΤΕΔΒ

Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης: συνεχίζουν να ‘ναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΤΕΔΒ

17

      
     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ
     
     Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης σχετικά με την ανάλγητη πολιτική της δημοτικής Αρχής έχει να παρατηρήσει τα εξής:
1) Αποτελεί μέγιστη κατάπτωση για τον ίδιο δήμαρχο κ. Παπαληό και τους συμβούλους του το γεγονός ότι ένα χρόνο τώρα οι εργάτες της Τεχνικής Εταιρίας παραμένουν απλήρωτοι.
2) Έσχατο σημείο της αντιλαϊκής του πολιτικής είναι η απόφαση τους για απολύσεις τη στιγμή μάλιστα,  που ούτε το νόμο γνωρίζουν ούτε τις διαδικασίες που προβλέπονται. Αφού έστυψαν τους εργαζομένους, αφού υφάρπαξαν τις ψήφους τους, τώρα επιχειρούν να τους πετάξουν στον Καιάδα.
3) Η συγκεκριμένη απόφαση, άσχετα αν δεν μπορεί να γίνει εκτελεστή δείχνει τις ορέξεις της δημοτικής αρχής Παπαληού για μια νέα τετραετία. Δείχνει το πού θα οδηγήσει τα δημοτικά δρώμενα, αν οι δημότες της Ομηρούπολης αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν επανεκλέγοντας τον.
4) Φρόνιμο θα ήταν για τη Δημοτική Αρχή πριν βιαστεί να κάνει δηλώσεις του «άρπα κόλλα» να φροντίσει πολύ απλά πράγματα, όπως να είναι γεμάτα τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων με πετρέλαιο και όχι να μεταγγίζεται αυτό από τα πυροσβεστικά οχήματα όπως έγινε πρόσφατα λόγω που οι βενζινοπώλες της έκοψαν την πίστωση.
5) Η «Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης» θεωρεί ότι η θέση της που  αφορά στην αδυναμία λειτουργίας δημοτικών εταιριών και επιχειρήσεων μέσα σε ένα τέτοιο εχθρικό γι αυτές κλίμα επιβεβαιώνεται, όπως επιβεβαιώνεται και η θέση της για τη νομιμοποίηση των υπαλλήλων της Τεχνικής που μπορούν να καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες που συνεχώς αυξάνονται στο δήμο μας. Το ζήτημα μπορεί να ιδωθεί σφαιρικά, και με την εμπλοκή της ΤΕΔΚ, και της Νομαρχίας. Αφορά τριάντα εργαζόμενους και δεν μπορεί να αφήνεται στους μαθητευόμενους μάγους της δημοτικής αρχής Ομηρούπολης.
     Η παράταξή μας καλεί το λαό του δήμου μας να βγάλει τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα, να αντιληφθεί το πολιτικό παιχνίδι των δύο μεγάλων κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που παίζεται πίσω από την πλάτη του για το ποιος θα έχει το χρίσμα μιας νέας δυναστείας και να αναγορεύσει την Αγωνιστική Πρωτοβουλία σε δύναμη εξουσίας και Αγωνιστικής δράσης.