Αρχική Νέα Τοπικά Πρόσκληση για προγράμματα από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Ν.Α.Χ.

Πρόσκληση για προγράμματα από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Ν.Α.Χ.

6

 Η Δ/νση Κτηνιατρικής της Ν. Α. Χίου καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα οικονομικών ενισχύσεων για την εφαρμογή και τήρηση προτύπων (Ηλεκτρονική Σήμανση των Αιγοπροβάτων με στομαχικό βώλο) σε εκτέλεση του μέτρου 5.1. του Εγγράφου Προγραμματισμού Αγροτικής Ανάπτυξης(Ε.Π.Α.Α), να υποβάλλουν φάκελο υποψηφιότητας στην Δ/νση Κτηνιατρικής Χίου από 18 Μαΐου 2006 έως και την 30 Ιουνίου 2006 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σκοπός του μέτρου είναι η μερική αντιστάθμιση των δαπανών και της απώλειας εισοδήματος, που συνεπάγονται για τους κτηνοτρόφους οι ενέργειες προσαρμογής των εκμεταλλεύσεων τους, στο απαιτητικό πρότυπο της ηλεκτρονικής σήμανσης των αιγοπροβάτων.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εφ’ όσον  είναι κάτοχοι εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων, πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία και έχουν προβεί σε σήμανση των ζώων τους με ενώτια. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι δικαιούχοι του καθεστώτος πρόωρης συνταξιοδότησης .
Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπο υλικό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Κτηνιατρικής Χίου υπεύθυνη κ. Αγγελική Μπέκα- Τσαρούχα ή στα τηλέφωνα 22710-44220 και 22710-44221.    

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑ’ τοπική ποδοσφαίρου- τελική βαθμολογία περιόδου 2005-2006
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 19/5/06